18 / 05 / 2024

toki nerede mülteci kampı kuracak

toki nerede mülteci kampı kuracak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Mülteci kampları ile ilgili olarak, Göç İdaresi Başkanlığımız ile TOKİ olarak ortak bir çalışmamız var. Bundan sonra Göç İdaresinin mülteci kamplarıyla ilgili çalışmalarında ikili protokollerimiz olacak" dedi.

Konutta en uzun kriz! Artık yabancı yatırımcı ile mülteci ayırt edilmeli!

Türkiye'den ev alan Rus vatandaşlarının sayısı yüzde 88 düştü. Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, krizin büyüyerek sürdüğüne vurgu yaptı ve artık yabancı yatırımcı ile mültecinin ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

TOKİ’ye müteahhit şoku: Son 34 ihaleye telif veren olmadı!

Müteahhitler zarar ettikleri gerekçesiyle TOKİ'nin son 3 ayda düzenlediği en az 34 ihaleye teklif vermedi. Ayrıca müteahhitler yükselen döviz kuru sebebiyle inşaat malzemesi fiyatlarının tırmanışa geçtiğine de dikkat çekiyor.

TOKİ'den müjde! O ilde 180 ay vade fırsatıyla konut satacak! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinde 10 adet konutu satışa çıkardığını ilan etti. İşte konut satışına dair tüm detaylar...

TOKİ'den müjde! O ilde 10 adet konutu taksitle satacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum'da 10 adet konut satışa sunulacağını duyurdu. İşte konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Kenarda 10 bin TL'niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ'den müjde geldi!

TOKİ, birikmiş 10 bin TL'si olan vatandaşlara müjdeli bir haber veriyor. Artık ayda 1500 TL taksitle ev sahibi olmak çok daha kolay! İlk olarak 12 il için duyurulan kampanyaya şimdi Ziraat ve Halk Bankası üzerinden dahil olmak mümkün!

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

toki nerede mülteci kampı kuracak Haberi

toki nerede mülteci kampı kuracak

Türkiye'nin gelecek 50 yılını planlayıp inşa ettiklerini ve bundan sonraki nesillerin bu süreçte sağlık kuruluşu yapma konusunda işlerini kolaylaştırdıklarını anlatan Turan, Anadolu'da 10 ila 800 yatak kapasiteli tesislerin yapımının sürdüğünü dile getirdi.


Turan, 'Bu, şu demek; önümüzdeki 50 yıl gelecek olan kuşaklar bir daha bu işle uğraşmayacaklar. Memleketin başka işiyle uğraşacaklar. Tabii buradaki, Çanakkale'deki bu hizmet de heyecan verici bir yatırım. Türkiye'nin tamamında, şu anda buraya mahsus da değil Çanakkale'ye özel bir şey de değil, Türkiye'nin tamamında yapılan hastaneleri keşke imkan olsa, açılmadan vatandaşlara gezdirebilsek.


Bütün odalar tek yatak ya da iki yataklı. Çanakkale'deki bu hastanede 500 yataktan bahsediyoruz, çoğunlukla tek ya da iki yataklı. Genel anlamda tek yataklı hastane. Tamamı bunun üzerine kurgulanmış, çok ileri teknolojiler kullanılan, yaklaşık 14 ameliyathanesi...