01 / 05 / 2024

toki nevşehir belediyesi 754 konut inşası

toki nevşehir belediyesi 754 konut inşası

Nevşehir Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun bulunacağı alanda, zemin çalışmaları tamamlandı...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa! 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 arsayı 1 milyon 780 bin 190 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

TOKİ Nevşehir Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen 1410 konutun inşaatı devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi'nden 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Nevşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

2017 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 1. taksit ödeme süresi için Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı yapıldı.

TOKİ Nevşehir Merkez kentsel yenileme projesinde teslimler başlıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Merkez (Kale Etrafı) Kentsel Yenileme Projesi'nde 4. Etap olarak yaptırılan 750 konutun teslimi 18 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak.

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekimi 2016!

Gülşehir Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen projede 300 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekimi 2016...

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gülşehir Belediyesi ortaklaşa inşa edeceği projede 300 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

TOKİ Nevşehir 4. Etap Konutları'nda imzalar atılıyor!

Nevşehir Belediyesi ile TOKİ işbirliği halinde hayata geçirilen Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki 4. Etap Konutları'nda Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Evleri kura!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Evleri kura çekilişi 13 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan proje toplamda 80 adet daire satışa çıkarıldı.

toki nevşehir belediyesi 754 konut inşası Haberi

toki nevşehir belediyesi 754 konut inşası


Turizm kenti Nevşehir’de Belediye ve TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 754 konut daha inşa edilecek.

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun bulunduğu alanda, zemin etüt çalışmaları tamamlandı.

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve TOKİ işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oluşturulan yeni sosyal yaşam alanları 2011 yılında tüm sosyal donatıları ile tamamlanarak 3 etap halinde 2 bin 600 hak sahibine dağıtılmıştı.

Projenin devamı niteliğindeki 4. etap yeni TOKİ konutlarının yapımına ilişkin olarak geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen ihalenin ardından, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bektik 3. mıntıka mevkiinde toplam 49 bin 464 metrekarelik bir alan içerisinde oluşturulacak 754 konutun yapımına ilişkin alt yapı...