06 / 05 / 2024

TOKİ Nusaybin 201

TOKİ Nusaybin 201

Güneydoğu Anadolu'da terörden zarar gören alanlar TOKİ'nin çalışmalarıyla yenileniyor. Bu kapsamda Mardin Nusaybin'de inşası tamamlanmak üzere olan 5 bin 51 konutluk projeyle yerleşim alanı yeniden şehre kazandırılıyor.

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

İskenderun'da depremzedeler için kurulan 201 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Konya Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 201 konteyner depremzedelere teslim edildi.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

İş arayanların beklediği haber şimdi geldi! Bakanlık hemen 27 bin 201 yeni personel alacak! Herkes başvurabilir!

Bakanlık bünyesinde toplamda 27 bin 201 personel alımı istihdamı için resmi belgeler yayımlandı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Son 3 yılda 75 şirket 201 milyar TL'lik kamu ihalesi kazandı!

Son 3 senede şirketlere verilen kamu ihalelerinin sayısı açıklandı. Buna göre, 3 senede 75 şirketin toplamda 201 milyar TL büyüklüğünde kamu ihalesini aldığı belirlenirken, bu ihalelerin 140 milyar TL'den fazlasının davetle yapıldığı da ortaya çıktı. Peki listede hangi şirketler var?

Toplamda 201 bin 296 ton altın çıkarıldı! Bu altınlar nerede?

Dünya Altın Konseyi verilerinden alınan bilgilere göre; madenlerden tarih boyunca toplam 201 bin 296 ton altın çıkarılırken, yeraltı rezervlerinde 53 bin ton altın kaldığı öngörülüyor.

Mardin Nusaybin'de 32.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Nusaybin İcra Dairesi, Mardin ili, Nusaybin ilçesinde yer alan gayrimenkulü 32 milyon 715 bin 972 TL'ye icradan satıyor...

Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı başladı!

TOKİ Mardin'in Nusaybin ilçesi için hayata geçireceği 52 dükkanın yer alacağı ticaret merkezi için düğmeye bastı. 

TOKİ'nin Konya Sille Mahallesi’ndeki projesi iptal edildi!

Konya Selçuklu'ya bağlı Sille Mahallesi’ndeki dağlık kesimde 201 bin metrekare büyüklüğe sahip arazide TOKİ tarafından hayata geçirilen projenin iptal edilmesine karar verildi.

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e 52 dükkanlı ticaret merkezi! İhalesi yarın!

Konut yatırımları dışında ticaret merkezi yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Nusaybin 201 Haberi

TOKİ Nusaybin 201

Mardin Nusaybin'de terörden zarar gören vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla 2017 yılında ihale edilen 5 bin 51 konutluk projenin inşa çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 12 etaptan oluşan proje yöresel mimari ve yapı unsurları esas alınarak şekillendirirken, uygulama kapsamında nitelikli sosyal donatı alanları da oluşturuluyor.

344 bloktan oluşan ve 2+1, 3+1, 4+1 planlarda tasarlanan projede konutun yanı sıra beş cami ve 528 dükkân yer alıyor. Projede engelli vatandaşların hassasiyetleri de titizlikle uygulamalara yansıtılıyor. Bu kapsamda engelli rampaları, asansörleri ve korkulukları gibi engelli dostu düzenlemelere yer veriliyor. 

GELENEKSEL VE MODERN BİR ARADA

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre, Mardin halkının sosyoekonomik durumu, geleneksel yaşam biçimi, görenek ve kültür unsurları dikkate alınarak tasarlanan yerleşim, şehrin benzersiz mimari dokusundan da izler taşıyor. Az katlı plan kurgusuna sahip...