10 / 05 / 2024

toki ödüllü proje yarışması

toki ödüllü proje yarışması

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi; mimari fikir yarışmasında ödül alan projeleri sosyal konutlar olarak yükseliyor. Ödüllü projeler Muğla’dan Gaziantep’e, Manisa’dan Adana’ya kadar birçok ildeki sosyal konutlarda hayata geçiriliyor.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

TOKİ Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

Trabzon'da 600 dönümlük proje yatırımcıları bekliyor!

"En İyi Peyzaj Mimarlığı" kategorisinde ödüllü "Mağmat Tarihi İpekyolu Canlandırma" projesi yatırımcılarını bekliyor... İşte detaylar...

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Nobel ödüllü aktivist Kerman, Husiler'in Sana'daki ev ve ofisine el koyduğunu açıkladı!

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

Bodrum Hayat Country'de 1.5 milyon TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Mimari tasarım ödüllü proje Hayat Country projesi Bodrum'da yükseliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 515 bin 700 TL'den başlıyor.

Düet Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Düet Proje Mühendislik Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Öztürk tarafından kuruldu.

toki ödüllü proje yarışması Haberi

toki ödüllü proje yarışması

Muğla’dan Gaziantep’e, Manisa’dan Adana’ya sosyal konut üretimlerinde, ödüllü projelerin uygulandığını ifade eden TOKİ Başkanı, yılın ikinci yarısında yeni bir mimari fikir yarışması düzenleneceğini açıkladı.


TOKİ Başkanı Turan, ülkemizin yerel ve geleneksel mimari unsurlarından esinlenerek, mimarlık dünyamızda farklı fikir ve arayışların önünü açabilme hedefiyle 2014 yılında düzenlenen ‘7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe’ Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda birbirinden kıymetli projelerin ortaya çıktığını ifade etti. Bu eserlerin sahiplenildiğine vurgu yapan TOKİ Başkanı Turan, “Projeleri kâğıt üzerinde, rafta bırakılmış onlarca yarışmanın mimarlarımızda yarattığı emek ziyanı duygusunu yaşatmadık.” dedi. Turan, yarışma kapsamında hazırlanan o değerli projelerin, ödüllü eserlerin, sosyal konutlarda hayata geçirildiğini ifade etti.


TOKİ Başkanı, “Amacımız fikir, düşünce ve yaşama dair mimari ölçekte bir dayatma değil, bu topraklara ait yaşam tecrübesi, tarih ve kültür...