28 / 04 / 2024

toki ordu eğitim yatırımları

toki ordu eğitim yatırımları

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ’den 14 bin 782 eğitim binası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bugüne kadar inşası devam eden ve tamlanan eğitim binalarının sayısı 14 bin 782'ye ulaştı...

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

ODÜ Merkezi Kütüphane ve Eğitim Merkezi Eylül'de açılacak!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) kampüsü içerisinde Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi inşa ediliyor. Projenin Eylül'de hizmete açılması bekleniyor.

Ordu'ya yeni eğitim ve araştırma hastanesi geliyor!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, zorlu bir kamulaştırma sürecinden sonra ODÜ eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapımına en kısa sürede başlanacağını açıkladı.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

ODÜ Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin temeli atılıyor!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin yapım maliyetlerini üstlenen, işadamı İhsan Çetinceviz ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret etti.

Ünye'de eğitim yatırımları artacak!

Ordu İl Milli eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ordu'da eğitim alanında yatırımlar artış gösteriyor!

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Ordu genelinde 11 okul, 6 pansiyon ve 5 spor salonun yapımının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ordu Okul Öncesi Eğitim Merkezi binası 2016'da bitecek!

ODÜ Merkezi Kütüphane ile 1450 m2 kapalı alana sahip olması düşünülen Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin kısa bir süre önce maket çalışmaları tamamlandı.

TOKİ'den yeni eğitim-öğretim yılına 50 okul!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), çocukların ve gençlerin modern eğitim kurumlarında öğrenim görmeleri amacıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında bin 163 derslikli 50 yeni okul hizmete sunulacak.

TOKİ Adıyaman Kahta halk eğitim merkezi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Adıyaman ili Kahta ilçesi Cami Mahallesi Halk Eğitim Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Adıyaman Kahta halk eğitim merkezi inşaat ihalesi 11 Haziran'da!

TOKİ Adıyaman Kahta Cami Mahallesi halk eğitim merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 11 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki ordu eğitim yatırımları Haberi

toki ordu eğitim yatırımları

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu yatırımları için start verdi.

TOKİ bu kapsamda Ordu'da pansiyon ve okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 7 Haziran 2021 tarihinde E-İhale yöntemiyle yapılacak. 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/265088 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Ordu İli Akkuş İlçesi Çaldere Mah Akkuş İMKB YBO Kız Pansiyonu, Aybastı İlçesi Armutlu Mah 12 Derslikli Armutlu İlkokulu-Ortaokulu Binası ve Kabataş İlçesi Alankent...