03 / 05 / 2024

toki ordu yatırımları

toki ordu yatırımları

AK PARTİ Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Orduda son 13 yılda 518 milyon liralık yatırım yaparak 4 bin 111 konut inşa edildiğim açıkladı.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

OSKİ 2016 yatırımları için ilk kazmayı vuruyor!

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

toki ordu yatırımları Haberi

toki ordu yatırımları

Çelenk, TOKİ'nin konut inşaatlarının yanı sıra okul, pansiyon ve hastane inşaatları da gerçekleştirerek önemli yatırımlara imza attığını belirtti. 


1984 yılında kurulan, 2002 yılında ülke genelinde ihtiyaç sahibi insanlan konut sahibi yapma çalışması ile birlikte yeni bir vizyona kavuşturulan TOKİ'nin Orduda son 13 yılda 4 bin 111 konut inşa ettiğini kaydeden Çelenk, "Daha önceki yıllarda Alünordu'da 2 bin 500 adet, Fatsa'da 320 ve Ünye'de 448 konut inşaatı gerçekleştiren TOKİ, halen Gölköy'de 385, Aybastı'da 254 ve Mesudiye'de 204 konutun inşaatını bitirme aşamasında bulunuyor" dedi. 


Çelenk, TOKİ'nin bu konut inşaatlarının yanı sıra 2 lise, 9 İlköğretim Okulu, 3 hastane, 1 sağlık ocağı ve 11 spor salonu, 6 camii, 5 ticaret merkezi, 2 pansiyon, 2 kütüphane ve 4 sevgi evi inşa ettiğini söyledi. 



Haber...