10 / 05 / 2024

toki orhangazi halkı

toki orhangazi halkı

Orhangazi'nin ayrı bir yeri olan ve merkeze ulaşımın uzak olduğu yerlerin başında gelen ve binlerce kişinin oturduğu TOKİ'de henüz bir PTT Şubesi yok. Konu ile ilgili sıkıntılarını PTT şube memurlarına ileten halk, TOKİ'ye şube yapılmasını istiyor.

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesi bugün ihaleye çıkacak. Projede 166 adet konut yer alacak.

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Orhangazi TOKİ konutlarında son durum ne?

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşa edilen 292 konutun yapımı tamamalandı. Konutların hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutların inşaat çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Bursa Orhangazi alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesinde yer alan 44 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Bursa Orhangazi 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesinde yer alan 44 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ hane halkı geliri hesaplama!

TOKİ projelerine başvuruda bulunmak isteyen birçok vatandaş, TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır sorusunun yanıtı arıyor. 

TOKİ Orhangazi 4. Etap'ın inşaatı başladı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 292 konut için TOKİ 4.Etap İnşaatına başladı.

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

toki orhangazi halkı Haberi

toki orhangazi halkı

Orhangazi'de günden güne nüfusun artmasıyla birlikte yeni sıkıntılar da ortaya çıkıyor. 

Binlerce emeklinin de oturduğu bölgedeki insanlar PTT hizmeti almak için ya ilçe merkezine inerek PTT şubelerine gitmek durumunda kalıyorlar. Bölge sakinleri özellikle iktidarın ilçe teşkilatından ve bölge milletvekillerinden biran önce konuya çözüm bulmasını istiyorlar. TOKİ halkının bu sıkıntısı PTT memurlarına anlatılırken, çoğu kişinin araç sıkıntı yaşaması da ulaşımı zorlaştırıyor..


Bursa Orhangazi...