09 / 05 / 2024

toki orhangazi hastanesi son durum

toki orhangazi hastanesi son durum

TOKİ'nin inşa ettiği Yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi projesinin 2016 yılının ortasında açılması hedefleniyor. Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi projesinin temeli bu yıl Mart ayında atılmıştı...

TOKİ Orhangazi 4. Etap'ın inşaatı başladı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 292 konut için TOKİ 4.Etap İnşaatına başladı.

Hera Teknik Yapı'dan TOKİ Orhangazi projesinde 58.4 milyon TL'lik teklif!

Hera Teknik Yapı A.Ş., Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde 58 milyon 450 bin TL teklif verdi...

TOKİ Orhangazi 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

TOKİ Bursa ili Orhangazi ilçesi 292 adet konut, 2 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 2 Temmuz'da...

TOKİ Orhangazi dördüncü etap ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi'de Hamzalı yolu üzerinde bulunan arsada inşa edilecek dördüncü etap TOKİ konut ihalesi 26 Haziran'da yapılıyor.

TOKİ Orhangazi 4.etap projesi askıya alındı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 4'üncü etap projesine başlayacak TOKİ'den kötü haber geldi. Ekonomideki kötü gidişat projenin askıya alınmasına neden oldu.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nin eski binasına ne olacak?

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı. Eski binaya ne olacağı merak konusu oldu. Binanın okula dönüşeceği iddialarına rağmen çalışmalara başlanmadı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasında!

Bursa Orhangazi'de yapımı tamamlanan ve hafta sonu acil servisi ile hizmet vermeye başlayan Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binası, poliklinikler ve diğer tüm servisleri ile hizmet vermeye başlıyor.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona aşamaya gelindi. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, işçilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatında sona gelindi!

Yapımına 2014 yılında başlanan yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. 29 dönümlük arazi üzerine yapılan hastanenin kaba ve ince işçiliğinin sona ermesi ile birlikte çevre düzenlemesine başlandı.

Orhangazi'nin yeni devlet hastanesi 2016'da açılacak!

Orhangazi'nin başlıca sorunları arasında yer alan hastane sorunu kısmen de olsa gideriliyor. Orhangazi TOKİ mevkiine yapımına başlanılan yeni Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete giriyor.

TOKİ Orhangazi'de 750 konut yapacak!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geçtiğimiz akşam katıldığı bir televizyon programında Orhangazi'ye yapılacak TOKİ projelerini açıkladı. Yaklaşık 700-750 konutluk mekanda TOKİ uygulama çalışması başlatılacak.

toki orhangazi hastanesi son durum Haberi

toki orhangazi hastanesi son durum


TOKİ tarafından inşa ediliyor olan Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi 75 yataklı olarak planlandı. Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi 31 milyon 438 bin TL proje bedeline sahip.


Tekke Mahallesi'nde yükselen Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi'nin temeli bu yıl Mart ayında atılmıştı. 29 bin 799 metrekare alanda yükselen Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi projesi tek blok olarak tasarlandı.


Bina oturum alanı 3 bin 19 metrekare olan Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi projesinde 13 bin 600 metrekare otopark alanı bulunuyor. 550 ağacın dikileceği Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi projesinde her 20 metrekareye bir ağaç düşecek. Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi projesinin 2016 yılının ortasında açılması hedefleniyor. 


Yeni Orhangazi Devlet Hastanesi projesi Fındıklı Karayoluna yaklaşık 50 metre, Orhangazi ilçe merkezine yaklaşık 1 kilometre mesafede inşa ediliyor.



Gülcihan YELKENCİ /...