10 / 05 / 2024

toki orhangazi nerede

toki orhangazi nerede

Orhangazi'nin ayrı bir yeri olan ve merkeze ulaşımın uzak olduğu yerlerin başında gelen ve binlerce kişinin oturduğu TOKİ'de henüz bir PTT Şubesi yok. Konu ile ilgili sıkıntılarını PTT şube memurlarına ileten halk, TOKİ'ye şube yapılmasını istiyor.

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar kura sonuçları...

TOKİ Orhangazi 4. Etap'ın inşaatı başladı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 292 konut için TOKİ 4.Etap İnşaatına başladı.

Hera Teknik Yapı'dan TOKİ Orhangazi projesinde 58.4 milyon TL'lik teklif!

Hera Teknik Yapı A.Ş., Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde 58 milyon 450 bin TL teklif verdi...

TOKİ Orhangazi 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

TOKİ Bursa ili Orhangazi ilçesi 292 adet konut, 2 adet dükkan ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 2 Temmuz'da...

TOKİ Orhangazi dördüncü etap ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi'de Hamzalı yolu üzerinde bulunan arsada inşa edilecek dördüncü etap TOKİ konut ihalesi 26 Haziran'da yapılıyor.

TOKİ Orhangazi 4.etap projesi askıya alındı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 4'üncü etap projesine başlayacak TOKİ'den kötü haber geldi. Ekonomideki kötü gidişat projenin askıya alınmasına neden oldu.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Taksitlerin 180 TL'den başladığı projede 632 adet daire bulunuyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin yapılmayacağı projede 2+1'ler için kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

2016 Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Toplamda 69 adet 2+1 konut için 74 başvuru, 473 adet 3+1 konut için 112 başvuru ve 67 adet 4+1 konut için 8 başvuru alındı. Peki 2016 Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

toki orhangazi nerede Haberi

toki orhangazi nerede

Orhangazi'de günden güne nüfusun artmasıyla birlikte yeni sıkıntılar da ortaya çıkıyor. 

Binlerce emeklinin de oturduğu bölgedeki insanlar PTT hizmeti almak için ya ilçe merkezine inerek PTT şubelerine gitmek durumunda kalıyorlar. Bölge sakinleri özellikle iktidarın ilçe teşkilatından ve bölge milletvekillerinden biran önce konuya çözüm bulmasını istiyorlar. TOKİ halkının bu sıkıntısı PTT memurlarına anlatılırken, çoğu kişinin araç sıkıntı yaşaması da ulaşımı zorlaştırıyor..


Bursa Orhangazi...