02 / 05 / 2024

TOKİ Osmaniye inşaat işi

TOKİ Osmaniye inşaat işi

TOKİ Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi 1'er Adet 16 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi ve 300 Kişilik Pansiyon İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Haziran'da yapılıyor...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Osmaniye'deki 'Devlet Bey Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Osmaniye'de doğduğu evin yerinde inşa edilen "Devlet Bey Konağı"nın inşaatında sona gelindi...

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Osmaniye'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık natamam site inşaatı!

Düziçi İcra Dairesi Müdürlüğü, Osmaniye İli, Düziçi İlçesi, Hürriyet Mahallesi 2332 ada, 1 parselde yer alan natamam site inşaatını 8 milyon 517 bin 364 TL'ye icradan satıyor...

Osmaniye'de inşaat firması sahibi intihar etti!

Osmaniye'de, inşaat firması sahibi Osman T. başına dayadığı tabancayla hayatına son verdi.

Osmaniye Defterdarlığı'ndan 6.6 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Osmaniye Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde arsa karşılığında inşaat yaptıracak. İşin bedeli bedeli toplam  6 milyon 665 bin 491 TL olarak belirlendi.

Osmaniye Defterdarlığı'ndan 9.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Osmaniye Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek..

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

Türk Hava Kurumu Osmaniye'de kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Osmaniye Merkez İlçesi'ndeki arsası üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor..

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

TOKİ Osmaniye inşaat işi Haberi

TOKİ Osmaniye inşaat işi

TOKİ Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi 1'er Adet 16 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi ve 300 Kişilik Pansiyon İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Haziran tarihinde saat 14.30'da yapılıyor.


İş süresi 535 takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için