14 / 05 / 2024

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa projesi

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa projesi

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ Osmaniye Bahçe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Bahçe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Bahçe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi

6 soruda TOKİ Osmaniye Sosyal Konut Projesi 2022! Osmaniye ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı.TOKİ Osmaniye projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Osmaniye 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye 604 yeni konut müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 50 bin sosyal konut Osmaniye 2019!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasında Osmaniye'de 3 proje inşa edilecek. Peki TOKİ Osmaniye 2019 başvuruları nereye yapılacak ve başvuru ücreti ne kadar ödenecek? TOKİ Osmaniye başvuru şartları 2019 neler? İşte TOKİ 50 bin sosyal konut Osmaniye 2019 detayları...

TOKİ Osmaniye 126 konut ihalesi yarın!

Türkiye'nin dört bir yanında dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Osmaniye'de 126 konut inşa edecek.

Osmaniye'da Ağustos ayında 584 konut satıldı!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Murat Teke, TÜİK verilerine göre Osmaniye’de Ağustos ayında 584 konut satıldığını açıkladı.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2.Etap başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2.Etap'ta yer alan 1 adet konut satışa çıkıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 127 bin 620 TL olarak belirlendi.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa projesi Haberi

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa projesi

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/148063 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet...