28 / 04 / 2024

TOKİ Pelitli dönüşüm

TOKİ Pelitli dönüşüm

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Pelitli kentsel dönüşüm projesine 1 ay ek süre!

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1 aylık ek süre istendi. Projenin Ekim'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl başvurulur?

Türkiye'nin konut üreticisi TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam ediyor. Peki, binlerce konut inşa eden TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerinden nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları...

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek 224 konut için ihale bugün yapılacak. TOKİ Tozkoparan dönüşüm ihalesi saat 14:30'da başlayacak..

Trabzon Pelitli kentsel dönüşüm projesi 2018'de tamamlanacak!

TOKİ ile Ortahisar Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Pelitli kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kuraları bugün çekilecek!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura çekilişi bugün yapılacak, proje kapsamında 325 adet konut bulunuyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, proje 325 adet konuttan meydana geliyor.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

TOKİ'nin Türkiye genelinde geliştirdiği projeler kapsamında kentsel dönüşüm de yer alıyor.Peki TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci!

TOKİ'nin kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinde süreç nasıl işliyor? İşte bu konu hakkında vatandaşların aklına takılan sorular ve cevapları.. 10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci..

TOKİ Pelitli dönüşüm Haberi

TOKİ Pelitli dönüşüm

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nde incelemelerde bulundu. Genç, TOKİ tarafından yapılan ticaret alanlarının Eylül ayında tamamlanacağı bilgisini verdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Genç, “Göreve geldiğimizde 132 binanın kamulaştırma aşamasındaydık. Akabinde bunların yıkımı ile birlikte projeye başladık. Hem belediyemiz, hem yapımcı firmamız, hem de TOKİ verimli bir şekilde çalıştı. Şartnamesine uygun mütenasip bir çalışma süreci yaşadık. Sona doğru geldik. Şu anda yüzde 80-90 oranındayız. Bu yüzde 15’lik dilimin önümüzdeki ay tamamlanmasıyla birlikte Eylül ayı başlarında geçici kabul aşamasına gelinecek. Burayı önemsemiştik çünkü burası önemli bir ulaşım alını olan havalimanının hemen önünde bir alandı. Güzel bir siluete kavuşması gerekiyordu. 41 adet iş merkezimiz ve hemen batımızda bulunan camimizle birlikte projemiz tamamlanma aşamasına geldi....