29 / 04 / 2024

TOKİ Pelitli ticari alan

TOKİ Pelitli ticari alan

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ'den İstanbul'a 15 bin konut ve ticari ünite geliyor! Milyonlara son dakika müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında mega kent İstanbul'da 12 bin 73 konut ve ticari ünitenin inşaatı devam ettiğini yaklaşık 15 bin konut ve ticari ünitenin proje çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

TOKİ, Ürgüp'te ticari satış birimleri inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, kamu yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ yeni kamu yatırımları kapsamında Nevşehir'de ticari satış birimleri inşa edecek.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap başvuruları 2018!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap başvuruları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 2 adet 3 oda 1 salon nitelikli dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak.

Pelitli 2. Etap TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplam 41 adet konutun bulunduğu Pelitli 2. Etap TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Trabzon Pelitli 2. Etap TOKİ'de teslimler başlıyor!

Konut teslim döneminin bugün itibariyle başladığı Trabzon Pelitli 2. Etap TOKİ'de taksit tutarları bin 98 TL ile 2 bin 362 TL arasında değişiyor.

Trabzon Pelitli 2. Etap TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Pelitli 2. Etap projesinde yer alan 41 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap projesinde yer alan konutlar için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-8 Şubat 2018 arası olarak belirlendi.

TOKİ Trabzon Pelitli projesine 893 kişi başvurdu!

Trabzon'da Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Sosyal Konut Projesi kapsamında hayata geçiriilen Pelitli Mahallesi'ndeki 41 konutun hak sahipleri kura çekimiyle belirlendi.  

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Kura çekilişi bugün saat 13.30’da, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

TOKİ Pelitli 2. Etap 41 konut kura sonucu!

TOKİ Pelitli 2. Etap 41 konut kura sonucu henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonucu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Trabzon Pelitli 2. Etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan 41 konut kura ile satışa sunuldu. TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonucu..

Trabzon Pelitli kentsel dönüşüm projesi 2018'de tamamlanacak!

TOKİ ile Ortahisar Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Pelitli kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Pelitli ticari alan Haberi

TOKİ Pelitli ticari alan

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nde incelemelerde bulundu. Genç, TOKİ tarafından yapılan ticaret alanlarının Eylül ayında tamamlanacağı bilgisini verdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Genç, “Göreve geldiğimizde 132 binanın kamulaştırma aşamasındaydık. Akabinde bunların yıkımı ile birlikte projeye başladık. Hem belediyemiz, hem yapımcı firmamız, hem de TOKİ verimli bir şekilde çalıştı. Şartnamesine uygun mütenasip bir çalışma süreci yaşadık. Sona doğru geldik. Şu anda yüzde 80-90 oranındayız. Bu yüzde 15’lik dilimin önümüzdeki ay tamamlanmasıyla birlikte Eylül ayı başlarında geçici kabul aşamasına gelinecek. Burayı önemsemiştik çünkü burası önemli bir ulaşım alını olan havalimanının hemen önünde bir alandı. Güzel bir siluete kavuşması gerekiyordu. 41 adet iş merkezimiz ve hemen batımızda bulunan camimizle birlikte projemiz tamamlanma aşamasına geldi....