05 / 05 / 2024

toki peşinatları ne kadar

toki peşinatları ne kadar

TOKİ konut projelerinde evler peşinatsızken; kimi TOKİ konut projelerinde ise cüzi miktarda peşinat talep ediliyor. Peki hangi gelir grubundan ne kadar peşinat isteniyor? TOKİ peşinatları ne kadar?

TOKİ Erzurum İspir 2. etap kampanyası!

TOKİ Erzurum İspir 2. etap kampanyası kapsamında bir adet konut satışa çıkarılıyor. TOKİ İspir 2. etapta satışa sunulan bu konut ön şartsız ve kurasız satılıyor. Proje kapsamındaki konutun anahtar teslimi sözleşme tarihi ile eş zamanlı yapılacak...

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte 1-6 Şubat 2023 il il arsa kura çekiliş tarihleri!

TOKİ ilk evim arsa kuralarının tarihleri büyük bir merakla araştırılmaktadır. Peki TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? İşte merak edilenler!

TOKİ peşinat soruları yanıt arıyor! TOKİ yüzde 10 peşinat ne kadar? TOKİ yüzde 10 peşinat ne zaman ödenir?

TOKİ peşinat soruları şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

TOKİ 2022 taksit ödemeleri ne zaman başlıyor? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projesi gündemi meşgul eden konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkan kişiler, peşinata dair sorular sormaktadır. İşte o sorular ve yanıtları…

TOKİ peşinat ne zaman ödenecek? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ peşinat soruları şu sırlarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinat sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim? TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut projesinde ismi çıkan vatandaşlar, TOKİ peşinat ödemelerine dair sorular sormaya başladı. İşte TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı!

TOKİ peşinat detayları! TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ peşinat detaylarına dair merakla araştırılıyor. TOKİ sosyal konut kuralarından isimleri çıkan vatandaşlar “TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar?

TOKİ arsaya dair merak edilen detaylar bulunmaktadır. Onlardan bazıları da TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç TL? Sembolgold altın çocuk küpe fiyat listesi

Altın küpeler, kız cocukları için alınabilecek en güzel ve anlamlı hediyeler arasında yer alıyor. Peki altın çocuk küpe fiyatları ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç lira? 7 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

TOKİ ilk peşinat ne kadar? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşlar, ilk peşinatın ne kadar olduğunu araştırıyor. İşte TOKİ ilk peşinata dair sorulan sorular ve yanıtları!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle konutların peşinatları araştırılmak isteniyor. Peki TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? İşte detaylar!

toki peşinatları ne kadar Haberi

toki peşinatları ne kadar

TOKİ peşinatları ne kadar?

TOKİ'den ev sahibi olma koşulları, gelir gruplarına göre değişkenlik gösteriyor. Kimi TOKİ konut projelerinde evler peşinatsızken; kimi TOKİ konut projelerinde ise cüzi miktarda peşinat talep ediliyor. Peki, TOKİ peşinatı ne kadar?


TOKİ peşinatları..

Yoksul Grup Konutları

Peşinat ödenmiyor. Yoksul grup için üretilen konutlar peşinatsız olarak satılıyor. Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtilmektedir. Bu grup için üretilen konutlar peşinatsız, 20 yıl vade ve 100 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.


Alt Gelir Grubu Konutları 

Alt gelir grubuna üretilen konutlar için 2.000 TL peşinat alınıyor. Peşinatın, sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılması gerekiyor. Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtilmektedir. Alt gelir grubuna yönelik konutlar; 2.000 TL. peşinat, 15 yıl vade ve 200 TL’den başlayan taksitlerle satılıyor.


Dar ve Orta Gelir Grubu Konutları:

Dar ve orta gelir grubuna...