02 / 05 / 2024

TOki projeleri ankara

TOki projeleri ankara

Bakan Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi.

TOKİ'den Ankara'ya 1.539 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 1.539 konutluk iki yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ'nin merakla beklenen Ankara projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projeleri için resmen start verdi. TOKİ'nin Ankara projelerinin ihaleleri Şubat ve Mart aylarında yapılacak.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den Ankara'ya 413 yeni konut!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesi için de düğmeye bastı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

TOKİ'den Ankara'da 770 lira taksitle konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesinde yer alan konutlar satışa sunuldu. 

TOKİ'den Ankara Mamak'a 519 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli, Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 25 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ’den Ankara'nın Bala ilçesine 200 konut müjdesi!

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından 2020 yılı içerisinde dar gelirlilere yönelik 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde inşa edilecek...

TOKİ Kuzey Ankara 4. bölge 1. etap kuraları çekildi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara 4. bölge 1. etap kuraları bugün çekildi. Kura çekilişi, Ankara 15. Noterliği denetiminde gerçekleşti. 

TOKİ Kuzey Ankara 4. Bölge 1. Etap kura sonucu 8 ocak 2020!

TOKİ Kuzey Ankara 4. Bölge 1. Etap kura sonucu 8 ocak 2020 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 275 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den Ankara Yakacık'a 479 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor.

TOki projeleri ankara Haberi

TOki projeleri ankara

Bakan Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Bakan Fikri Işık'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli'deki yatırımlar görüşüldü. Toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı ibrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Ilyas Şeker, Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç katıldı. 



SOSYAL PROJELER ELE ALINDI

Bakanlık toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede TOKİ'nin Kocaeli'de yapacağı okul, eğitim ve spor alanları ile kültür merkezleri gibi sosyal projelerin yanı sıra konut projeleri de ele alındı. Projelerin değerlendirildiği görüşmede öncelik verilecek projeler belirlendi. Devam eden projeler konusunda da bilgilendirme yapıldı....