19 / 05 / 2024

toki projelerini iptal mi edecek

toki projelerini iptal mi edecek

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ konusunda endişeye kapılan Zonguldaklı emeklilere açıklamalarda bulundu. Sarıoğlu konutların aksamadan devam edeceğini söyledi.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 621 konutluk 3.etap ihalesi iptal edildi!

TOKİ tarafından, Kanal İstanbul güzergahında bulunan Arnavutköy Baklalı köyünde 4 etap olarak inşa edilecek konutlar için açılan bir ihale daha iptal edildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ iptal işlemi nereden yapılır? TOKİ sosyal konut başvuru iptal etme!

TOKİ sosyal konut başvurularına dair bazı detaylar merak ediliyor. Onlardan biri de TOKİ başvuru iptal işlemi. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

TOKİ projelerini bekleyen Kayserililere son dakika müjdesi! O ilçede 309 ucuz konut inşa edilecek!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 309 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

TOKİ o illerdeki merakla beklenen projelerini açıkladı! 17 ile 8.653 yeni konut geliyor! 1 Temmuz'da düğmeye basılacak!

Yeni konut projelerini hızla sürdüren TOKİ, 17 ildeki 8 bin 653 yeni konut için 1 Temmuz'da düğmeye basıyor. İşte ihale tarihleri belli olan ve ilanları verilen TOKİ'nin 17 ildeki yeni projeleri...

TOKİ İstanbulluları zil takıp oynatacak projelerini açıkladı! 1.229 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbulluların merakla beklediği projelerini açıkladı. Yeni projeler kapsamında mega kentte toplam 1.229 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'nin Konya Sille Mahallesi’ndeki projesi iptal edildi!

Konya Selçuklu'ya bağlı Sille Mahallesi’ndeki dağlık kesimde 201 bin metrekare büyüklüğe sahip arazide TOKİ tarafından hayata geçirilen projenin iptal edilmesine karar verildi.

toki projelerini iptal mi edecek Haberi

toki projelerini iptal mi edecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Kurulunda aday olmayacağım açıklamasının ardından TOKİ konusunda endişeye kapılan Zonguldaklı emeklilere Dernek Başkanı Mustafa Sarıoğlu açıklama yaptı. Zonguldak'ta yapılacak TOKİ ile ilgi sıkıntı olmadığını yer sıkıntısı olduğu ve mevcut hükümetin 2023 hedefi olduğu söyleyen Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu," Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarından sonra AK Partinin genel kurulu olacak ve ben aday olmayacağım demesinden sonra Zonguldak'ta yaşayan emekliler, derneğimize TOKİ için müracaat eden arkadaşlarımız telefon ederek veya derneğimize gelerek TOKİ'de her hangi bir aksama olur mu diye soruyorlar. Ankara ile yaptığım görüşme neticesinde devlette devamlılık olduğunu, mevcut hükümetin 2023 hedefini planladığını ve aksamadan bütün yatırımların devam edeceği bilgisi verildi. Yeni seçilecek Başbakanımızın da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun...