21 / 05 / 2024

toki projesi satışları

toki projesi satışları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 10 buçuk yılda üretilen sosyal konutların yüzde 85.67'sinin dar ve orta gelirli ailelere satıldığını belirtti..

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Büyükyalı'da satışlar 2022'de tamamlanacak!

Özak GYO, düzenli nakit akışına sahip olan bir şirket. Şirketin toplam aktiflerinin yüzde 21'ini süren projeler oluşturuyor. Emre Akyol, Büyükyalı Projesi satışlarının 2021'de yüzde 80'e ulaşabileceğini ve 2020'de de tamamlanabileceğini tahmin ediyor...

Aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum bu kapsamda bu ay 1.697 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Peki aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

Yeni Yapı Alibeyköy Projesi satışları ne zaman?

Yeni Yapı İnşaat imzasına sahip Yeni Yapı Alibeyköy Projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy Projesi satışları ne zaman?

Nef Bodrum projesi satışları!

100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Nef Bodrum projesi satışları devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri satışları!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri satışları kapsamında fiyatlar 85 bin 436 TL'den başlıyor. Toplam 154 konutun satışta olduğu projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ kuralı satışları!

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ kuralı satışları 27 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek. 9 bin 700 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi tamamı konut, rezidans, mağaza, otel ve hastaneden oluşacak. Proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Trabzon Vakfıkebir TOKİ kuralı satışları yarın!

Trabzon Vakfıkebir TOKİ kuralı satışları yarın gerçekleşecek. 47 adet dairenin satışa sunulacağı projede yüzde 12 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 2016!

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 4 Aralık'ta başladı. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde ikamet etme ve konut alacak kişinin başka evi olmaması şartı aranıyor...

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları kura satışları!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Konutları kura satışları bugün yapılacak. Toplam 579 adet daire için hak sahiplerinin belirleneceği projede 11 bin 983 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

toki projesi satışları Haberi

toki projesi satışları
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 10.5 yılda dar ve orta gelir grubu için toplam 506 bin sosyal konut ürettiklerini belirterek, 'Bu rakam TOKİ konut üretiminin yüzde 85.67'sidir. Alt gelir ve yoksul gruba yönelik ise Ağustos 2013 tarihi itibariyle 24 bin 608 konut, 56 işyeri tamamlandı. 2023'e kadar 100 bin konutun yapımı hedefleniyor' dedi. Ağustos 2013 tarihi itibariyle 24 bin 608 konut. 56 işyerinin tamamlandığını,Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na teslim edildiğini vurgulayan Karabel, bu proje kapsamında 2023'e kadar 100 bin konutun yapımının hedeflendiğini ifade etti.