02 / 05 / 2024

TOKİ Rize Merkez 100 bin konut kura sonucu

TOKİ Rize Merkez 100 bin konut kura sonucu

TOKİ Rize Merkez 100 bin konut projesinde yer alan 500 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu! Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu. Peki Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte Rize TOKİ projesi kura çekimi ile ilgili detaylar...

TOKİ Rize Merkez’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

TOKİ Rize Merkez kura sonuçları 22.06.2020!

TOKİ Rize Merkez kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Merkez kura sonuçları 22.06.2020 ve TOKİ Rize kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Rize Merkez 100 bin konut kura çekilişi bugün!

TOKİ Rize Merkez 100 bin konut projesinde yer alan 500 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

Rize Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Merkez İlçesi, Çarşı ve Piriçelebi mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Salarha'da dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Rize Merkez Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi başvuruları başladı!

TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 46 adet konut satışa sunuluyor. Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi başvuruları bugün başladı...

TOKİ Rize Merkez konut teslim dönemi 2018!

TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında teslim dönemi başladı. Konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Rize Merkez'de bina ve arsası 6,8 milyon TL'ye satılıyor!

Rize Merkez'de yer alan bina ve arsası T.C. Rize sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 6 milyon 855 bin 899,02 TL bedelle satılıyor. 

TOKİ Rize Hamamderesi'nde sözleşme dönemi başladı!

TOKİ tarafından inşa edilecek Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme dönemi bugün başladı. Sözleşmeler 13 Haziran'a kadar imzalanacak..

Rize Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine viyadük!

Rize’de inşaatı devam eden Güney Çevre Yolu'na ait viyadük Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesinden geçiyor. Okulun bahçesine rastlayan viyadükün öğrenciler için de tehlike arz edeceğinden korkuluyor.

Rize Merkez'de 3.8 milyon TL'ye satılık bina ve arsa!

Rize Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Rize Merkez'de bulunan bina ve arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon 859 bin 270 TL olarak belirlendi.

TOKİ Rize Merkez 100 bin konut kura sonucu Haberi

TOKİ Rize Merkez 100 bin konut kura sonucu

Yatırımlarına Türkiye'nin 81 şehrinde hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Merkez 2020 projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Rize Merkez 100 bin konut projesinde 500 adet konut yer alıyor. Hak sahipleri bugün belli olacak olan TOKİ Rize projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

350 adet 2 oda 1 salon, 150 adet 3 oda 1 salon dairenin yer aldığı TOKİ Rize Merkez projesi için kura heyecanı başladı.

Rizeli vatandaşların yüzünü güldüren Rize Merkez TOKİ 100 bin konut projesiyle dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak.

TOKİ Rize Merkez 500 konut projesinde yer alan 2+1 evlerin brüt alanı 75 metrekare ile 85 metrekare arasında; 3+1 evlerin brüt alanı 100 metrekare şeklinde...