05 / 05 / 2024

TOKİ Safranbolu teslim tarihi

TOKİ Safranbolu teslim tarihi

Karabük'ün tarihi ilçesi Safranbolu'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yöresel mimariye uygun olarak yaptırılan 506 konuttan 460'ı, kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...

TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ’den konut başvurusu yapan ve bu başvurusu sonucunda çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar teslim tarihlerini araştırmaya başladı. İşte il il TOKİ konutları teslim tarihi...

2023'e kadar 250 bin sosyal konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muğla'nın Menteşe ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan Menteşe 2. Etap TOKİ anahtar teslim törenine katıldı.

Safranbolu TOKİ projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, TOKİ tarafından Kirkille Mahallesi'nde inşa edilen konutların anahtarlarının teslim edildiğini söyledi. 

TOKİ Safranbolu Kirkille'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Hatay Yayladağı'nda teslim dönemi sona eriyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yayladağı TOKİ projesinde teslim dönemi sona eriyor.

Karabük Kirkille TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 75 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje kapsamında 2+1 daireler bulunuyor.

İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille'de yer alan 200 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Safranbolu Kirkille başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları 11 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular 11 Eylül'de başlıyor. Kirkille TOKİ'den 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bucak 4. Etap için işlemler başladı!

Bucak’a 4. Etap TOKİ konutlarının yapımı için, TOKİ tarafından kurumlar arasında yazışmalar başlatıldı. Yazışmalar neticesinde Mal Müdürlüğü mevcut araziyi TOKİ’ye teslim edecek.

TOKİ Safranbolu Akçasu 2017 kura sonuçları!

192 dairelik TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde kura çekimi bugün. İşte, TOKİ Safranbolu Akçasu 2017 kura sonuçları...

TOKİ Safranbolu teslim tarihi Haberi

TOKİ Safranbolu teslim tarihi

Yazıköy Köyü'nde geçen yılın Ekim ayında 'Safranbolu Evi' mimarisine uygun tasarlanan ve temelleri atılan 506 konutun inşaatı tamamlandı. 150 kişilik cami, 24 derslikli ilkokul, alışveriş merkezi ve sosyal alanların da bulunduğu kuntlardan 460'nın teslimi için kura çekilişi yapıldı. Başvuruda bulunan 1134 kişi arasında noter huzurunda yapılan kura çekilişi sonunda konutların sahipleri belirlendi. Kurada ismi çıkanlar, kira öder gibi ev sahibi olmanın sevincini yaşadı.


Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, düşük ve orta gelirlilerin ihtiyacı için tasarlanan, her yönü ile estetik bir görünüme sahip konutların ilçenin tarihi dokusuna uygun olarak yapıldığını söyledi. Gelir düzeyi düşük vatandaşların özel teşebbüsten konut edinme imkânlarının günden güne daraldığını ifade eden Aksoy, şöyle devam etti: “Safranbolu’da ilk olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 210 konutu içeren Kurt tepesi...