03 / 05 / 2024

toki şanlıurfa konut

toki şanlıurfa konut

Maşuk'ta satışa sunulacak 61 Konutun Kura çekilişi 11 Aralık 2015 tarihinde yapılacak. Konutlara başvurular ise 23 Kasım-4 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar'da 155 konut inşa edecek!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dar gelirli vatandaşlara yönelik 155 konut ve sosyal tesisin yapılacağı bildirildi...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Şanlıurfa projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 603 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Birecik'te 400 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa İli, Birecik ilçesinde 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

toki şanlıurfa konut Haberi

toki şanlıurfa konut

Maşuk'ta satışa sunulacak 61 Konutun Kura çekilişi 11 Aralık 2015 tarihinde yapılacak. Konutlara başvurular ise 23 Kasım-4 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edilecek.  Kura yöntemiyle satışa sunulacak olan TOKİ Maşuk konutlarında başvuru ücreti olarak 2 bin TL alınıyor. Projede yüzde 10 peşinatla peşinatla 120 ay vadeli daire sahibi olunabiliyor. Maşuk TOKİ daire fiyatları 112 bin TL’den başlıyor ve 585 lira taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Yüzde 10 peşin ödemelerde 108 ay, yüzde 15 peşin ödemelerde 120 ay veya yüzde 25 peşin ödemelerde ise 144 ay vade imkânı sağlayan TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuru işlemleri Ziraat Bankası Şanlıurfa şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Konutlar sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


SATIŞA SUNULACAK KONUTLARDA ARANAN KOŞULLAR

1) Konut satın almak için başvuruda bulunanların...