23 / 07 / 2024

toki şanlıurfada emekliye ne kadar ev ayırdı

toki şanlıurfada emekliye ne kadar ev ayırdı

TOKİ, emekliler için ucuz konut hamlesi başlattı. Şanlıurfa Viranşehir'de de toplam 616 konut satışa çıkarıldı. Mardin projesinde 110 konut, Şanlıurfa'daki projede de 117 konut emekliler için ayrıldı.

2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

Emekliye özel satışa çıkarılan TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları 75 metrekare büyüklükte 2+1 olarak dizayn edildi. Peki 2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de emekliye özel 293 TL taksitle!

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de emekliye özel 293 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Kura çekilişi 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 500 TL başvuru bedeli kabul ediliyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli fiyat listesi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de emekliye özel olarak 304 adet konut satışa çıkıyor. Projede 75 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli fiyat listesi...

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor. Projede aylık taksitler 585 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları bugün sona eriyor. Kura çekiliş yöntemiyle 168 tane dairenin satışa çıkarıldığı projede konut fiyatları 72 bin 154 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları bugün son!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları bugün son. TOKİ Şanlıurfa Maşuk projesinde daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları için yarın son gün. Toplamda 168 adet konutun satışa çıkarılacağı projenin kura çekimi 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa'da emeklilere 304 konut yapacak!

“Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek 2+1 nitelikli 304 Konut için, 09 Aralık – 30 Aralık 2015 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası Şanlıurfa Şubeleri aracılığı ile başvuruların kabul edileceği bildirildi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları için son 3 gün. Toplamda 61 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 11 bin 233 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri son başvuru günü!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri son başvuru günü 4 Aralık 2015 olarak belirlendi. 11 bin 233 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınıyor.

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu başvuru 2015!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Projede 9 bin 102 TL'lik peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekimi 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede 585 TL taksitle daire sahibi olunabilecek. Peki TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları nereye yapılıyor?

toki şanlıurfada emekliye ne kadar ev ayırdı Haberi

toki şanlıurfada emekliye ne kadar ev ayırdı

Emeklilerin ev sahibi olma hayali gerçekleşiyor. TOKİ, emekliler için ucuz konut hamlesi başlattı. Emekliler ve dar gelirlilerin düşük taksitler ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi olabilmeleri amacıyla birbiri ardına yeni konut projelerini satışa sunan TOKİ, bu projelerde emeklilere özel kontenjan ayırıyor. Bu kapsamda Mardin ve Şanlıurfa'daki projelerde emeklilere 227 kontenjan tanındı.


TAKSİT 267 LİRA

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, düşük taksitler ve 240 ay vade gibi seçenekler sunduklarını ifade etti. Konut projelerinde emeklilere özel kontenjan ayrıldığını açıklayan Turan, "Satışa sunulan Mardin ve Urfa Viranşehir konutlarında da emekliler için kontenjan belirlendi" dedi. Takvim'in haberine göre, emekliler için özel kontenjan ayrılan Mardin ve Şanlıurfa konutlarının başvurularında son haftaya girildi. Taksitleri 283 liradan başlayan Mardin konutlarında başvuru 24 Temmuz'da, taksitleri 267 liradan başlayan...