25 / 07 / 2024

toki şehitkamil konutları teslim

toki şehitkamil konutları teslim

Şehitkamil Seyrantepe Mahallesi’nde yapılan bin 700 konutun, yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak. Daireleri gezen vatandaşlar; “Bizleri mağdur etmeden bu evleri bizlere sunan başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni kura çekilişi tarihi!

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni projesinde yer alan konutların kura çekilişi ileri bir tarihe ertelendi. 

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi.

TOKİ Şehitkamil başvuru şartları 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şehitkamil Kuzeyşehir projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. TOKİ Şehitkamil başvuru şartları 2019 haberimizde yer alıyor.

TOKİ Şehitkamil başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şehitkamil başvuruları ne zaman başlayacak 2018?

TOKİ Şehitkamil başvuruları ne zaman başlayacak 2018 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir başvuru şartları 2018!

TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir başvuru şartları 2018 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 14 Mayıs 2018 itibariyle başlıyor. 

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuru tarihleri!

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil 2. Etap konut teslimleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2. Etap projesinde yer alan konutlar için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Alaplı Konutları'nda çalışmalar başladı!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı'ya Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından özelikle emekliler için yapılması planlanan konutlar için çalışma başlatıldığını bildirdi

TOKİ Camikebir Konutları kurası 2016!

Düzce Belediyesi ve TOKİ ortaklığı işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Camikebir Konutları'nda kuralar çekildi.

TOKİ Mamak Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Mamak Konutları başvuru işlemleri 21 Temmuz'da başlayacak. Projede toplamda 23 adet daire satışta.

toki şehitkamil konutları teslim Haberi

toki şehitkamil konutları teslim


Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapılan bin 700 konutun, yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak. Daireleri gezen vatandaşlar; “Bizleri mağdur etmeden bu evleri bizlere sunan başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.


ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ VATANDAŞLARA KALİTELİ BİR YAŞAM SUNUYOR


Şehitkamil ilçesinde başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesiyle vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına önemli çalışmalar yapan Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu üzerinde kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların mağdur olmamaları için Seyrantepe’de yaptığı bin 700 konut ile aileleri ev sahibi yapıyor. Konutların çevre düzenlemesi ve çocuklar için yapılan parklar tamamlandı. Konutların son rötuşları devam ederken daire almaya hak kazanan aileler de evlerini gezdiler. Evlerini gezen vatandaşlar; “Gece kondu evlerimizi kentsel dönüşümle Şehitkamil Belediyemize verdik ve yerine Seyrantepe’de kaliteli bir şekilde yapılmış dairelerden...