21 / 05 / 2024

Toki Şile Konutlarında son teslim günü

Toki Şile Konutlarında son teslim günü

TOKİ Şile 1. Etap projesinde 10 Mart 2014 tarihinde başlayan konut teslimleri yarın sona eriyor. TOKİ Şile Konutları'nda yarın hangi konutlar teslim edilecek? TOKİ Şile Evleri son teslim nerede ve ne zaman yapılacak?

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

TOKİ Nevşehir 4. Etap Konutları'nda imzalar atılıyor!

Nevşehir Belediyesi ile TOKİ işbirliği halinde hayata geçirilen Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki 4. Etap Konutları'nda Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Samsun Nalbantlı TOKİ konutlarında kamulaştırma!

Nalbantlı Mahallesine yapılacak olan TOKİ konutlarında kamulaştırma yetkisi verildi. Uzlaşma sağlanan hak sahipleri ile tapu devir işlemlerinin yapılması için Vezirköprü Belediyesi bir kişiyi görevlendirecek.

TOKİ Hüyük 1.Etap Konutları'nda kuralar çekildi!

Konya'nın Hüyük ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan 1. etap konutlarında hak sahipleri kura ile belirlendi. İlçede toplu konutlardan edinmek için başvuruda bulunan vatandaşlar kura heyecanı yaşadı.

Ürgüp TOKİ konutlarında sözleşme süreci başladı!

Nevşehir Ürgüp ilçesinde TOKİ Konutlarında sözleşme süreci başlıyor. 16 Şubat 2015 tarihinde başlayacak olan sözleşme süreci ile ilgili bilgiler veren Ürgüp Belediyesi, sözleşme takvimini ve sözleşme süreciyle ilgili detaylara da yer verdi.

Toki Ürgüp Konutları'nda sözleşme süreci başladı!

NEVŞEHİR'in Ürgüp ilçesinde TOKİ Konutlarında sözleşme süreci başlıyor. 16 Şubat 2015 tarihinde başlayacak olan sözleşme süreci ile ilgili bilgiler veren Ürgüp Belediyesi, sözleşme takvimini ve sözleşme süreciyle ilgili detaylara da yer verdi.

Geçit 2. Etap TOKİ konutlarında indirim yapıldı!

Geçit 2. Etap TOKİ konutlarında indirim yapıldı. Yapılan indirimler ile ilgili olarak Geçit Belediyesi sınırları içinde yapımı tamamlanan 2. Etap TOKİ konutlarından almaya hak kazanan vatandaşlara bir açıklama yapıldı.

TOKİ Şile Evleri'nde son teslim günü yarın!

TOKİ Şile 1. Etap projesinde 10 Mart 2014 tarihinde başlayan konut teslimleri yarın sona eriyor. TOKİ Şile Konutları'nda yarın hangi konutlar teslim edilecek? TOKİ Şile Evleri son teslim nerede ve ne zaman yapılacak?

Toki Şile Konutlarında son teslim günü Haberi

Toki Şile Konutlarında son teslim günü


TOKİ İstanbul Şile 1. Etap 208 konutun teslim işlemleri yarın, 15 Mart 2014 Cumartesi günü sona eriyor. TOKİ Şile Evleri'nin birinci etabında teslimler 10 Mart 2014 Pazartesi günü başlamıştı. 


Hak sahiplerinin KDV ödemesi için aşağıda yer alan teslim programı çerçevesinde T.C. Ziraat Bankası Yatağan Şubesi'nde ve konutunu teslim almak üzere ise bir sonraki gün Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. Şile 1. Etap Projesi konutları şantiyesinde hazır bulunması gerekiyor. 


TOKİ'den yapılan açıklamaya göre; 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecek. Konut tesliminde hak sahiplerinin yanlarında bulundurması gereken belgeler şunlar;


- Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı),


- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası,


- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,


- KDV tutarının yatırıldığına dair...