09 / 05 / 2024

toki sındırgı teslim dönemi

toki sındırgı teslim dönemi

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 239 adet konut için teslim dönemi bugüün itibariyle başlıyor.

Konut fiyat balonu söndü mü?

Yeniçağ gazetesi yazarı Esfender Korkmaz bugünkü yazısında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut balonunu kaleme aldı. Peki konut fiyat balonu söndü mü? İşte Esfender Korkmaz'ın o yazısı...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un fiyat listesi kulislere sızdı! İlk teslim tarihi resmen belli oldu! 

Türkiye'nin yerli otomobili olan Togg için nefesler tutuldu ve geri sayım başlarken fiyat listesi kulislere sızdı.  İlk teslim tarihi resmen belli oldu! İşte Togg'un fiyatı...

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etmeye hazırlanıyor! 

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zaman içerisinde TOKİ'nin 1 milyonuncu konutu teslim edeceğini açıkladı.

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Kamil Okyay Sındır: Fay zonuna konut yapmak büyük risk!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir depreminin ardından konut yapımı için belirlenen rezerv alanın Bornova Fay Zonu üzerinde bulunduğunu dere havzasında konut yapılmasının yaşamsal riskler barındırdığını söyledi.

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

toki sındırgı teslim dönemi Haberi

toki sındırgı teslim dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Son teslim tarihinin 20 Temmuz 2018 olarak belirlendiği projede toplam 239 adet konut bulunuyor.

En düşük peşinat bedelinin 18 bin 256 TL, en yüksek peşinat bedelinin ise 40 bin 321 TL olarak belirlendiği projede 3+1 konutlar yer alıyor.

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan konutlar için en düşük taksit bedeli 811,38 TL olarak...