04 / 05 / 2024

TOKİ Sivas ihalesi ne zaman

TOKİ Sivas ihalesi ne zaman

TOKİ Sivas ili, Şarkışla ilçesi 212 konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Sivas Hafik 94 konut ihalesi 25 Ekim'de!

TOKİ Sivas'ta 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Yeni inşa edilecek projenin ihalesi 25 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Sivas 82 konut ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Altınyayla İlçesi Aydın Mahallesi 82 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ 4 ilde zemin etüd raporları hazırlatılması ihalesi bugün!

TOKİ Sivas, Bolu, Konya ve Karabük İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi İle Manisa İllinde İmar Planına Esas Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Sivas Suşehri 2. Etap 460 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ Sivas İli Suşehri İlçesi 2. Etap 460 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 26 Ocak'ta!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. . TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi 26 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Sivas Divriği 610 konut ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Divriği İlçesi 2 Etap 610 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonucu!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle projesi kapsamında toplamda 40 adet konut bulunuyor. TOKİ Sivas Yenimahalle kura çekimi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle projesi kapsamında hayata geçirdiği 184 adet için kura heyecanı başladı. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası yarın çekilecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede?

40 adet daireden meydana gelen TOKİ Sivas Yenimahalle projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekimi nerede?

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında hayata geçirilen daireler için kura çekimi gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Sivas ihalesi ne zaman Haberi

TOKİ Sivas ihalesi ne zaman

TOKİ Sivas ili, Şarkışla ilçesi 212 konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.


İhale İlanı;


Sivas İli, Şarkışla İlçesi 212 Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası:2015/64447  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Tünel Kalıp Sistemiyle 212 Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1...