03 / 05 / 2024

TOKİ Somali hastane

TOKİ Somali hastane

TOKİ tarafından yaptırılan hastane, Doğu Afrika Bölgesi'nin en teknolojik ve en büyük hastanesi olacak şekilde tasarlandı. İki katlı hastanenin birinci katında yataklı servisler, misafirhane birimleri ve idari birimlerden oluşan dört blok bulunuyor.

Kayseri'ye yeni hastane müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İldem-Beyazşehir-TOKİ bölgesinde hayata geçirilecek olan hastane için çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum 2 Mayıs'ta!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu bugün saat 15.00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası'nda hastane yaptıracak!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ, Kastamonu'ya yeni hastane yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ son üç yılda 286 hastane yaptı!

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Alanya'da TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatını inceledi. Turan, 3 yılda 286 hastane yaptıklarını söyledi.

TOKİ 3 yılda 286 hastane inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirtti.

Erdoğan Tok: İlkadım'da kentsel dönüşüme başlayacağız!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranımız oldukça yüksek." diye konuştu.

TOKİ Uşak Banaz'da 50 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Uşak Banaz'da 50 yataklı hastane yaptırıyor. 50 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 20 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Karmod Prefabrik Somali'de hastane kurdu!

KARMOD Prefabrik, Orta Batı Afrika ülkelerinden Somali'de hastane. Cibuti'de ise serbest ticaret bölge ofislerinin yapımını tamamlayarak teslim etti..

Kocaeli ve Derince Belediyesi askeri hastane arazisini inceledi!

TOKİ ’ye devredilen eski askeri hastane arazisinde incelemelerde bulunan başkanlar, buranın Derince halkının menfaatleri doğrultusunda en iyi şekilde kullanılacağını belirtti.

Bilecik Osmangazi'ye özel hastane yapılacak!

Bilecik Osmangazi Mahallesi'ne (TOKİ) "özel hastane" geliyor. Adapazarlı 10 uzman doktorlu bir sağlık grubu tarafından Bilecik'e özel hastane açmak için Sağlık Bakanlığı'na başvurulduğu ve hastane yerinin belirlendiği öğrenildi.

TOKİ Somali hastane Haberi

TOKİ Somali hastane


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Vefa'nın hafif çelik yapı markası Steelife'a Somali'nin başkenti Mogadişu'da 200 yataklı Türk Hastanesi inşa ettiriyor. 

TOKİ tarafından yaptırılan ve 15 bin 250 metrekare inşaat alanına sahip olan Hastane, Doğu Afrika Bölgesi'nin en teknolojik ve en büyük hastanesi olacak şekilde tasarlandı. İki katlı hastanenin birinci katında yataklı servisler, misafirhane birimleri ve idari birimlerden oluşan dört blok bulunuyor. 

Diğer iki blok ise zemin katta yer alıyor. 

200 yataklı hastanede, ikisinde açık kalp ameliyatı yapılabilen tam donanımlı toplam 8 adet ameliyathane olacak. 

Bu yıl hizmete girmeye hazırlanan hastane ile sağlık alanında Somali'nin ve başkent Mogadişu'nun kendine yeterli duruma .gelmesi, Somali halkının profesyonel bir şekilde sağlık hizmeti alması amaçlanıyor. 

Hastanenin odalarının en fazla dört kişilik olacağı ve her odada tuvalet, banyonun bulunacağı ve günde...