06 / 05 / 2024

toki somali hastanesi

toki somali hastanesi

Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Somali’nin başkenti Mogadişu’ da yapılan 200 yataklı Türk Hastanesi’ ni ileri kaba inşaat olarak 5 ay içinde teslim etti...

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

Uşak Banaz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı!

Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından ihale edilen 60 yataklı devlet hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı. Hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınması ile birlikte taşınma süreci hızlanırken, bugün yeni hastanede hasta kabulüne başladı.

Çorlu Askeri Hastanesi TOKİ’ye mi verilecek?

Cumhuriyet döneminin ilk yapılarından olan tarihi Çorlu Askeri Hastanesi’nin kaderi belli oluyor. Koruma Kurulu, yarın tarihi yapıyla ilgili son kararını verecek.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

TİKA'dan Somali'ye kadım doğum ve çocuk hastanesi!

Somali'nin başkenti Mogadişu'da, Yardımeli Derneği tarafından inşa edilen ve tıbbi donanımını TİKA'nın sağladığı kadın doğum ve çocuk hastanesi, Başbakan Yardımcısı Kaynak tarafından hizmete açıldı

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta!

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yapımı devam ederken yüklenici firmanın işi bırakması ile yarıda kalan 60 yataklı Emet Devlet Hastanesi binasının kalan bölümü için 30 Mayıs günü ihale yapılacağını bildirdi.

TOKİ Konya Emirgazi Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili, Emirgazi ilçesi 10 yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ikmal işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi ek revize blok inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi 250 yatak kapasiteli ek revize blok ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Samsun 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Sultanbeyli 'de 400 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

TOKİ İstanbul Sultanbeyli ilçesi 400 yataklı devlet hastanesi İle altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 1 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Samsun'da 200 yataklı ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 10 Haziran 2015 tarihinde saat 15:00'de gerçekleşecek.

toki somali hastanesi Haberi

toki somali hastanesi

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin kaba inşaatı 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı.



Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Somali’nin başkenti Mogadişu’da yapılan 200 yataklı Türk Hastanesi’ni ileri kaba inşaat olarak 5 ay içinde teslim etti.


TOKİ tarafından yaptırılan ve 15 bin 250 metrekare inşaat alanına sahip olan hastane, Doğu Afrika Bölgesi’nin en teknolojik ve en büyük hastanesi olarak nitelendiriliyor. Hafif çelik yapı sistemi ile inşa edilen iki katlı hastanenin birinci katında yataklı servisler, misafirhane birimleri ve idari birimlerden oluşan dört blok yer alıyor. Diğer iki blok ise zemin katta yer alıyor. 200 yataklı hastanede, ikisinde açık kalp ameliyatı yapılabilen tam donanımlı toplam 8 adet ameliyathane bulunuyor.


Bu yıl hizmete girmesi planlanan hastane ile sağlık alanında Somali’nin...