06 / 05 / 2024

toki sözcü ambargo

toki sözcü ambargo

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Bazı sözcüklerin yazımı resmen değişti! TDK tek tek açıkladı: O sözcükler artık bu şekilde yazılacak! 

Bazı sözcüklerin yazımı resmen değiştirildi. TDK tarafından yazımı değişen sözcükler tek tek açıklandı. İşte o sözcükler...

Çiftçiler bu rakamlara göz atın! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 10 Temmuz 2023 fiyat listesi

Kremlin sözcüsü Dimitriy Peskov, Rusya’nın tahıl anlaşmasına ilişkin söyleyecek yeni bir şeyi olmadığını belirtti. Peki Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Dolar 6 aydan kısa sürede 30 TL olacak! Duyan şok geçirdi! Hemen siz de tıklayıp öğrenin!

Ekonomist Dr. Nedim Türkmen, Sözcü TV'de yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendirdi ve doların 29-30 lira bandına geleceği öngörüsünde bulundu. İşte ayrıntılar...

IMF'den son dakika temerrüt uyarısı: Ciddi yansımaları olur!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack yaptığı açıklamada ABD'nin temerrüde düşmesi durumunda söz konusu bu durumun yalnızca ABD için değil, küresel ekonomi için de çok ciddi yansımaları olacağı uyarısını yaptı.

TOKİ sözleşmesi ne zaman olur? TOKİ sözleşme tarihi geçerse ne olur?

TOKİ’den konut almaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ konut sözleşmesine dair sorduğu soruların sayısını her geçen gün arttırmaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair merak edilen sorular ve yanıtları!

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ kura çekilişlerini takip edenler, kura çekimi sırasında okunan sıra numaralarını araştırmaya başladı. Peki, TOKİ kura çekiliş numaramı nereden öğrenebilirim? İşte, TOKİ kura sıra no sorgulama sayfası!

En çok satılan modeldi! Ford’dan elektrikli kamyonet kararı! Ford sözcüsü Emma Berg açıkladı!

Ford’dan elektrikli kamyonet kararı geldi! Ford sözcüsü Emma Berg şirketin aldığı kararı duyurdu.

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

TOKİ sözleşmenin feshi halinde taksitler iade edilebilir mi?

TOKİ sosyal konut projelerinin kura çekilişleri gündemdeyken başvuru yapan kişilerin soruları da artmaya devam ediyor. TOKİ sözleşmesine dair de hak sahipleri birçok soru sormaktadır.

Değerli Konut Vergisi'nin 2 yılda bütçeye katkısı 3.5 milyon dolar oldu! Vergi kaldırılacak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde Değerli Konut Vergisi'ni kaleme aldı. Türkmen, Değerli Konut Vergisi'nin kaldırılması gerektiğini dile getirdi. İşte o yazı...

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ projelerindeki konutları Suriyelilerin kaptığı ortaya çıktı, TOKİ'nin sitesinden kazananlar listeleri kaldırıldı! 

Sözcü’den Özlem Ermiş Beyhan dünkü haberinde TOKİ projelerinden Suriyelilerin konut altığını yazmıştı. Söz konusu haberden sonra ‘yeni vatandaşların’ isimlerinin de yer aldığı kura çekilişini kazananların listesini TOKİ sitesinden kaldırdı. İşte detaylar...

toki sözcü ambargo Haberi

toki sözcü ambargo

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Tanrıkulu önergesinde "TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin, kurumlarıyla ticari ilişkisi olan inşaat şirketlerine Sözcü'ye reklam verilmemesi için baskı yaptığı iddiaları mevcuttur.


15 Temmuz sürecinden sonra ortaya çıkan siyasi mutabakat resmine aykırı bir biçimde Sözcü ve Cumhuriyet Gazeteleri başta olmak üzere diğer muhalif görülen gazetlere karşı ayrımcılık yapıldığı, meydanlarda sürekli kardeşlik, birlik, dayanışma vurgusu yapılmasına rağmen, yandaş olmayan medyaya yönelik yapılan ayrımcılığın kamu ilanları verilmemesine kadar değişik açılardan devam ettiği yine iddialar arasındadır." diyerek 13 soru sordu.


Tanrıkulu'nun soruları


1. TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin, kurumlarıyla ticari...