29 / 04 / 2024

TOKİ stadyum yapıyor

TOKİ stadyum yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2012'de 18 yeni stadyum, 18 kapalı yüzme havuzu ve 75 gençlik merkezi olmak üzere toplamında 384 spor yatırımının gerçekleştirilmeyi planlıyor

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ emeklileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, "İkinci Bahar" kampanyası ile emeklileri ev sahibi yapıyor ve her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor...

TOKİ Çankırı’da dar gelirlileri ev sahibi yapıyor!

Geliştirdiği sosyal konut projeleriyle, güvenli ve konforlu yaşam alanları kuran TOKİ, Çankırı Kurşunlu’da uygun fiyatlarla dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor…

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

TOKİ Şırnak genelinde 11 bin konut yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Şırnak genelinde 11 bin konut yapıyor. TOKİ'nin tüm projelerinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ emeklilere özel 321 adet konutu önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kurayla satışa çıkacak dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

Afyon Mahallem Spor Yapıyor Projesi'nin ilk etabı hayata geçiriliyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, Mahallem Spor Yapıyor projesinin ilk etabını Akarçay kenarında hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden tesiste incelemelerde bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Silopi'de yeni imar çalışması yapıyor!

Kalkınma Bakanı Yılmaz: "Hükümet terör olaylarının yaşandığı bölgelere büyük yatırımlar yapıyor. Daha iyi daha yaşanılabilir bir Silopi ve Şırnak'ı el birliği ile oluşturacağız" dedi.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

UNICERA ‘Hayata Dair’ seramik sergisine ev sahipliği yapıyor!

TİMDER ve TSF’nin işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı sanatçı F. Figen Şekerci Sabuncuoğlu’nun ‘Hayata Dair’ adlı seramik sergisine ev sahipliği yapıyor.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor.

Alanya cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor. Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

TOKİ stadyum yapıyor Haberi

TOKİ stadyum yapıyor



Bakanlık ile TOKİ arasında imzalanan  Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Batman, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Sivas ve Trabzon'a yeni stadyum yapılmasına ilişkin protokolde son olarak, Nevşehir ve İzmir stadyumları içinde imza aşamasına gelindi.


Bakanlığın yürüttüğü yatırım projeleri çerçevesinde Bursa, Konya ve Çorum'a yapılacak stadyumları belediyeler inşa edecek ve İzmir'de UEFA kriterlerine uygun iki yeni stadyum yapılacak.


Beşiktaş Stadyumu'nun da bulunduğu yere yapılması yönünde Beşiktaş Spor Kulübü'nden gelen talepler, Bakanlık tarafından da uygun bulunarak Beşiktaş yönetimi arazi devriyle ilgili işlemlerin sonuçlanması halinde stadyumu kendi öz kaynaklarıyla yapmayı planlıyor.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, yerel yönetimlerle de işbirliği yapıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol kapsamında 33 bin seyirci kapasiteli Kadir Has Stadyumu ve 7 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunun hizmete...