04 / 05 / 2024

TOKİ Süloğlu 2016 başvuru

TOKİ Süloğlu 2016 başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 78 konutluk Edirne Süloğlu projesinde yer alan 21 adet konut alt gelir grubu için satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Süloğlu 2016 başvuruları....

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Kadir Mısıroğlu'nun restoranı İBB'yi karıştırdı!

Kadir Mısıroğlu'na ait olduğu iddia edilen Üsküdar'daki Yakamoz Restoran'ın tespit edilen kaçak bölümleri ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne önerge verildi.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Süleymanoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edif Süleymanoğlu tarafından kuruldu. 

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

TOKİ Süloğlu 2016 başvuru Haberi

TOKİ Süloğlu 2016 başvuru

78 konutluk Edirne Süloğlu TOKİ projesi kapsamındaki 21 konut açık satışa çıkıyor. Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Edirne TOKİ Süloğlu projesinde yer alan daireler  80 bin 793 TL ile 103 bin 875 TL arasında satışa sunuluyor.Projede e yüzde 12 peşinde kalanı 180 ay vadelendiriliyor.


TOKİ Süloğlu 2016 başvuruları!

Başvuruların  T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Süloğlu şubesinden kabul edildiği projede, başvurular 06 Haziran 2016 - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Satış duyurusu için