06 / 05 / 2024

toki taksitleri 2014ün ikinci yarısında ne kadar zamlanacak

toki taksitleri 2014ün ikinci yarısında ne kadar zamlanacak

TOKİ, 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. TOKİ taksitleri 2014'ün ikinci yarısında ne kadar zamlanacak? İşte TOKİ taksitleri 2014 zamları...

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Herkes merak ediyordu belli oldu! TOKİ taksitleri ne kadar artacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi açıklanmasının ardından vatandaşların aklına takılan en büyük soru, taksit fiyatlarının her yıl artıp artmaması oldu. Peki TOKİ evlerinin taksitleri her yıl artacak mı? TOKİ evlerinin taksit artışı ne kadar olacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Toki Konya Ilgın kurası 2016!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Ilgın'da hayata geçirilecek olan 609 konut için başvurular yarın bitiyor. İşte, Toki Konya Ilgın kurası 2016...

TOKİ Konya Sarayönü taksitleri ne kadar?

TOKİ Konya Sarayönü Ladik projesinde toplam 38 adet konut satışa sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Konya Sarayönü taksitleri ne kadar?

TOKİ Gaziantep Konutları'nın taksitleri 341 liradan başlayacak!

Gaziantep’teki projeye dair ipuçları veren TOKİ Başkanı Ergün Turan projede konut taksitlerinin 341 liradan başlayacağını belirterek binlerce dar gelirli aileye müjdeyi verdi.

İntema İnşaat 2014'ün finansal tablosunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama Anonim Şirketi, 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle hazırlanan finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Sinpaş 2014'ün süper markası seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi.

Sinpaş, 2014’ün süper markası seçildi!

Türkiye’de de iki yılda bir düzenlenen “Superbrands Türkiye” 2014 yılının yeni süper markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş, “Superbrands” s

Melih Gökçek 2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından da “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. “2014 Medya Oskarları Ödül Töreni” Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı.

toki taksitleri 2014ün ikinci yarısında ne kadar zamlanacak Haberi

toki taksitleri 2014ün ikinci yarısında ne kadar zamlanacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. TOKİ taksitleri 2014'ün ikinci yarısında ne kadar zamlanacak? sorusuna göre oranlar şöyle;


TOKİ taksitleri 2014'ün ikinci yarısında ne kadar zamlanacak?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare tarafından inşa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına bağlı olarak satışa sunulan yeni projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30 Haziran 2014 dönemi) memur maaş artış oranı ile güncellenecektir. Bu oran yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare tarafından inşa ettirilen ve satışa sunulan eski projeler ile 03/04/2001 tarih ve 24362 sayılı Resmi...