04 / 05 / 2024

toki tazminat rakamları

toki tazminat rakamları

Sayıştay raporlarına göre TOKİ’nin sadece 2013 yılının Temmuz ayına kadar olan 7 aylık süre zarfında mağdur vatandaşlara ödediği tazminatın 117.8 milyon lira olduğu ortaya çıktı.

65 yaş aylığı, engelli maaşı, kıdem tazminatı tam bu kadar oldu! Şimdi yüzde 49,25 zamlı maaşlarınıza bakın! 

Memur ve emeklinin maaş zammı bugün kesinleşti. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, kıdem tazminat tavanı ve bedelli askerlik ücretleri de değişiyor. Peki hangi maaş ve ödeme 2024'te ne kadar olacak? İşte merakla beklenen o rakamlar...

Kıdem tazminatı 33 bin 380 TL mi olacak? Asgari ücretli çalışanlar aman dikkat! Ocak'ta yüzde 50 fazla tazminat müjdesi!

Gelecek yeni zamla agari ücretli bir çalışanın kıdem tazminatının ne kadar olacağı merak ediliyor. Uzman isimden konuya ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. Peki kıdem tazminatı tavanı kaç TL olacak? İşte o açıklanan rakamlar...

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli aylığı, kıdem tazminatı, hasta yardımı kaç TL oldu? Son dakika rakamları geldi! 

Memur maaşlarında yaşanan artış, kıdem tazminatından sosyal destek ödemelerine kadar birçok kalemi de etkiliyor. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım, engelli aylığı, kıdem tazminatı, hasta yardımı kaç TL oldu? İşte yeni zamlı 2023 ödemeleri...

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Kıdem tazminatı için yeni rakam! 36 bin lira detayı

EYT düzenlemesi sonrası milyonlar kıdem tazminatı hesaplama telaşına girdi. Asgari ücret zammı ile kıdem tazminatı tabanı yüzde 54,6 zamlanarak 1 Ocak 2023’ten sonra 10 bin TL'nin üzerine çıkacak. Ancak kıdem tazminatı tavanı 2023 rakamları içinse memur zammı beklenmekte. İşte tüm detaylar...

Uzman öğretmen ve başöğretmen tazminat oranları resmen arttı! O rakamlar tek tek açıklandı! Şimdi hemen bakın!

Başöğretmen ve uzman öğretmen unvanını kazanmış olup 1-2 derecelerden aylık alanların tazminat oranı resmen yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Kıdem tazminatı almak için kaç yıl çalışmak gerekir?

Kıdem tazminatı her çalışanın araştırdığı konular arasındadır. Haziran ayı enflasyon rakamlarından sonra kıdem tazminatına dair sıkı bir araştırma başladı. İşte kıdem tazminatı hakkında araştırılan detaylar!

1 yıl kıdem tazminatı ne kadar?

Kıdem tazminatı pek çok çalışanın gündeminde olan konuların başında geliyor. Haziran ayı enflasyon rakamlarından sonra kıdem tazminatının nasıl hesaplandığı merak edilmeye başlandı.

TOKİ son 1 buçuk senede ne kadar tazminat ödedi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son 1 buçuk sene içerisinde TOKİ aleyhine  açılan davalar nedeniyle 7 milyon 653 bin TL tazminat ödendiğini dile getirdi.

TOKİ ne kadar tazminat ödedi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TOKİ'nin 2002-2018 yılları arasında aleyhine açılan 46 bin davadan 26 binini kaybettiğini, bunun sonucunda 165 milyon lira tazminat ödediğini söyledi.

TOKİ bitiremediği projeler için günde 56 bin TL tazminat ödüyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) hesaplarının ele alındığı TBMM KİT Komisyonu'nda, kurumun günde 56 bin lira tazminat ödediği ortaya çıktı. TOKİ tarafından 8 yılda ödenen tazminat 145 milyon liraya ulaştı.

TOKİ tazminat ödedi!

TOKİ, konutları zamanında teslim edemeyince dava açan binlerce vatandaşa milyonlarca lira tazminat ödedi. Sayıştay'ın TOKİ için hazırladığı 2014 yılı denetim raporunda projeleri zamanında teslim etmemesi nedeniyle açılan davalar sıralandı.

TOKİ milyonlarca lira tazminat ödedi!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığının geç teslim nedeniyle milyonlarca lira tazminat ödedi. Konutların geç teslim edilmesi nedeniyle açılan dava sayısı 23 binlere ulaşırken, TOKİ'nin 4,5 yılda ödediği tazminat miktarı 128 milyon lira oldu.

toki tazminat rakamları Haberi

toki tazminat rakamları

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) vatandaşların açtığı davalarda ödediği tazminatlar dudak uçuklattı. Sayıştay raporlarına göre TOKİ’nin sadece 2013 yılının Temmuz ayına kadar olan 7 aylık süre zarfında mağdur vatandaşlara ödediği tazminatın 117.8 milyon lira olduğu ortaya çıktı.


SON 4 YILIN TAZMİNATINI 2013’ÜN İLK 7 AYINDA ÖDEDİ


Sayıştay raporlarında yer alan bilgilere göre 2009 yılından itibaren dava sayısında hızlı bir artış gözleniyor. 2010 yılında TOKİ’nin muhatap olduğu dava sayısı 5 bin 136 iken 2011 yılında bu rakam 18 bin 117’ye, 2012’de ise 30 bin 454’e ulaşıyor.


Açılan davalarda mağdurların kazandığı tazminatlar da gün geçtikçe artıyor. 2009’da ödenen tazminat miktarı 302 bin lira iken, bu sayı 2010 yılında 20,7 milyon liraya, 2011’de 54.4 milyon liraya, 2012’de 35.4 milyon liraya çıkıyor. Son 4 yılda mağdurlara ödenen...