03 / 05 / 2024

toki teslimler

toki teslimler

TOKİ Bingöl Merkez Saray Mahallesi'nde yapılan konutların teslim süresi yarın başlıyor

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşilkent'te teslimler yarın sona eriyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Yeşilkent'te inşa ettirilen 320 konutun teslimleri 17-31 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştiriyor

TOKİ'nin 4 yeni projesinde teslimler başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 4 yeni projesinde teslimler başladı. İşte TOKİ tarafından sahiplerine teslim edilecek olan o projeler...

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ 50 bin sosyal konut projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 67 şehirde 140 projede başlattığı 50 bin sosyal konut projesinde hak sahipleri belli oldu. Projede ilk teslimler bugün Kuzeykent projesiyle başlıyor.

TOKİ 50 bin sosyal konut için teslimler yarın başlıyor!

TOKİ'nin 67 ilde 140 projede başlattığı 50 bin sosyal konut projesinde hak sahipleri belli oldu. Projede ilk teslimler yarın Kuzeykent projesinde başlayacak.

TOKİ Kayabaşı'nda teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kayabaşı 448 konut projesinde teslimler başladı.

TOKİ Kayseri Sarız'da teslimler başlıyor!

TOKİ Kayseri Sarız projesinde yer alan 65 adet konut için teslimler başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Aydın Kuyucak'ta teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak projesinde yer alan konutlar için teslimler başladı.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplam 162 adet konutun yer aldığı TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslimler başladı!

İhalesi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslimler bugün itibariyle başladı.

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste!

1.892 konuttan meydana gelen TOKİ Kayaşehir'de anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. İşte Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste...

TOKİ Mamak 1. Etap'ta teslimler başladı!

TOKİ ve Mamak Beyediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Altıağaç-Karaağaç- Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi'nin ilk etabında teslimler başladı.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de teslimler başlıyor!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de teslimler başlıyor. 18. Bölge 2. Etap 464 Konut Projesinde konut teslimleri 13 - 31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de teslimler için onay bekleniyor!

Merakla beklenen TOKİ Kayaşehir 18. Bölge'de teslimler Aralık ayında yapılacak. Tamamlanan ve teslime hazır projede teslimler için iskan onayı bekleniyor.

toki teslimler Haberi

toki teslimler


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Merkez Saray Mahallesi'nde yaptırdığı konutların teslimleri 01 Ağustos 2012-17 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 


Bu çerçevede ;


- Konut teslimleri, İdare tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde Projenin müşavir firması olan  Prokon Müh. Müş. AŞ.& Beşer Müh.Müş.Ltd.Şti. İş Ortaklığı aracılığı ile gerçekleştirilecektir.


- Konut teslim işlemleri çerçevesinde, alıcılara, T.Halk Bankası A.Ş.  Bingöl Şubesi tarafından yazı gönderilerek teslim işlemleri ile ilgili bilgi verilecektir. 


-Konut teslimleri Bingöl Merkez Toplu Konut Şantiyesinde yapılacaktır. Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen  günde kendi imkanları ile Şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanacaktır.


-Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut  alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri  tamamlandıktan sonra yapılabilecektir. 


-3065 sayılı KDV kanunu...