29 / 04 / 2024

toki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuru tarihi

toki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuru tarihi

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta yer alan 93 adet konutu kurayla satışa sunuyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede fiyatlar 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

TOKİ 2023 Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bakın o ilçeye kaç yeni dükkan geliyor... İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 208 konutluk yeni proje! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Ankara Bala projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ankara'nın tek bir ilçesine tam 413 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu son dakika müjdesini sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara projesi için ihale tarihini resmen duyurdu. İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 123 yeni dükkan geliyor! Beklenen proje için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. TOKİ Ankara projesinde 123 adet dükkan yer alacak. İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor

TOKİ, Ankara'nın 7 farklı mahallesinde 67 adet arsayı 36 ay vade ve yüzde 25 peşin parayla satılığıa çıkardı. TOKİ'nin arsalarından almak isteyenler için yapılacak açık artırmanın tarihi de belli oldu.

TOKİ'nin Ankara Sincan’daki yeni projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Maliyeti 120 milyon TL olarak açıklanan TOKİ Ankara Sincan projesinin detayları belli oldu. İşte TOKİ'nin Ankara Sincan’daki yeni projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den Ankara'da 2 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'da 2 yeni kampanyaya başladı. TOKİ, başkent Ankara'da 2 bin 934 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Ankara 2019 detayları...

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan 594 adet konut için başvurular 25 Şubat itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Ankara Kuzeykent'te satılık 50 villa!

TOKİ, Ankara'nın kuzeyinde hayata geçirilen “KuzeyKent Projesi” kapsamında  yer alan 50 adet villayı açık artırma şeklinde satışa çıkardı. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Kuzey Kent Girişi 3. Bölge'ye 686 Adet konut inşa edecek. TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Ankara Mamak 3. ve 4. Etap'a 1,825 yeni konut!

Başkentte kentsel dönüşüm projelerine hız veren TOKİ, Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 3. ve 4. Etap'ta 1,825 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara Nallıhan'a 173 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. TOKİ, Ankara Nallıhan'a 173 adet yeni konut yapacak.

toki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuru tarihi Haberi

toki TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 93 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu.


Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek olan TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta  74,76 metrekarelik 2+1 daireler ve 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor.


TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede yüzde 10 peşinatta 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade, yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılıyor.


TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları 12 Mart 2015 tarihinde başlayacak ve 27 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek.


Satış duyurusu için