28 / 04 / 2024

toki turizm kompleksi

toki turizm kompleksi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye’nin turizm merkezi Antalya Alanya’da arsa karşılığı gelir paylaşımı modeliyle yeni bir projeyi hayata geçirecek.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

TOKİ'den Serik'teki turizm çalışanlarına 583 konut!

Antalya Serik'te turizm sektörü çalışanlarının konut ihtiyacını karşılamak amacıyla pilot proje olarak geliştirilen 583 konutluk uygulamanın temeli atıldı. Konutların yıl sonunda bitirilmesi hedefleniyor...

TOKİ'den turizm çalışanlarına 2 bin 200 konut!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'te turizm sektöründe çalışan dar gelirli aileler için toplu konut yapılacağını söyledi.

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 

TOKİ'den turizm çalışanlarına konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Serik'te turizm çalışanları için inşa edeceği konutların ilk etap inşaatına başladı.

TOKİ’den Antalya’da turizm çalışanlarına özel proje!

TOKİ, Antalya’nın Yukarıkocayatak Mahallesi’nde turizm sektörü çalışanları için 583 adet konuttan oluşan yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. 

TOKİ'den turizm çalışanlarına müjde!

TOKİ Başkanı Ergün Turan turizm sektöründe çalışan emekçiler için yeni projeler geliştirdiklerini açıkladı. 

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Vitapark Golf Resort imar planı değişikliği askıda!

Muğla Milas'ta yer alan Vitapark Golf ve Turizm Kompleksi Alanına ait 1/25000 ölçekli “Yenihisar-Güllük-Akbük Çevre Düzeni Planı Plan Notu Değişikliği” askıya çıkarıldı...

TOKİ'den turizm emekçilerine konut müjdesi!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'te turizm emekçilerine TOKİ vasıtasıyla konut yapılacağını, konutların taksitlerinin aylık sigara parasından fazla olmayacağını söyledi.

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi satılıyor mu?

Ahmet Kumbul, TOKİ'nirı 100. Yıl Spor Kompleksi'ndeki 40 bin metrekarelik alanı ticaret ve turizm alanına dönüştürerek 8 Kasım'da Ankara'da satacağını söyledi. Kumbul "İptal davası açılan bir alanın satışı hukuk dışıdır" dedi

Gaziantep Şirehan turizm kompleksi olacak!

Tarihi dokusu ve sunduğu hizmetlerle Gaziantep’in markası haline gelen tarihi Şirehan’da değişim heyecanı yaşanıyor.

toki turizm kompleksi Haberi

toki turizm kompleksi


TOKİ tarafından satışa sunulacak Mahmutlar’daki 83 bin 392 metrekarelik arsaya otel ve tatil köyü gibi turizm tesisleri veya konut yapılabilecek. 


Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle ihaleye çıkarılacak arsanın 28 bin 510 metrekarelik bölümü konut, 37 bin 425 metrekarelik kısmı ise turizm tesis alanı olarak planlandı.


Turizm tesis alanında otel, tatil köyü, butik otel, pansiyon, apart otel gibi turizm tesislerinin belgelendirilmesine ve niteliklerine ilişkin yönetmelikte tanımlanan tesisler yapılabilecek. Ayrıca konferans, sergi, konser ve tiyatro salonu, sosyal tesisler, devremülk, ikinci konut ve rezidans, dinlenme, eğlence, suya dayalı oyun, aquapark ve spor aktivitelerine yönelik kullanımlarla planda belirtilen inşaat emsalinin yüzde 2’sini geçmemek kaydıyla ticari birimler yer alabilecek.


İhale, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa...