11 / 05 / 2024

TOKİ Türkiye stadyum

TOKİ Türkiye stadyum

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 104 projenin arsa tahsisi ve proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek Türkiye genelinde bakanlık, TOKİ  ve belediyeler ile yapılan iş birliği çerçevesinde 32 stadyum projesi bulunduğunu aktardı. 

Türkiye genelinde 1 milyon konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin konut projelerine ilişkin, "50 bin ve 100 bin sosyal konut projelerimizle Türkiye genelinde 1 milyondan fazla konut üretimini gerçekleştirmiş olacağız" dedi...

Türkiye kentsel dönüşüme öncü olacak!

Türkiye, depremle sarsılan Arnavutluk’ta kentsel dönüşüm başlatıyor. TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut kentsel dönüşüme örnek olacak. Türk müteahhitler de ülkede yeni projeler üretecek.

Türkiye'deki stadyumlara 11 milyar lira harcandı!

Son dönemlerde stadyum inşaatlarını hızlandıran Türkiye 31 tesis için toplam1.9 milyar dolar harcadı. Ekonomist Tuğrul Akşar konuyla ilgili olarak "Statlar dolmuyorken büyük kapasiteli statların çok fazla bir anlamı yok. Bunlar biraz siyasi yatırımlar olarak yapılıyor" diye konuştu.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Kenya Vizyon 2030 Sekretaryası Türkiye'de konut projelerini inceledi!

2030 Vizyonu Uygulama Sekretaryası personeline Türkiye’de çalışma ziyareti düzenlendi. Bilgi edinilmesi amacıyla TOKİ ve Ankara’daki önemli sosyal konut projeleri ziyaret edildi.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Türkiye'de 104 projenin arsa tahsisi devam ediyor!  

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 104 projenin arsa tahsisi ve proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek Türkiye genelinde bakanlık, TOKİ  ve belediyeler ile yapılan iş birliği çerçevesinde 32 stadyum projesi bulunduğunu aktardı. 

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

TOKİ Türkiye- İran sınırına duvar inşa ediyor!

TOKİ, Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği 'güvenlik duvarının' bir benzerini Türkiye- İran sınırında yapacak. Sınır duvarının inşaatı başladı.

Türkiye'de gayrimenkul piyasasının büyüyeceğine inanıyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, gayrimenkul sertifikasının basın toplantısına katıldı. Turan, Türkiye'de gayrimenkul piyasasının büyüyeceğine inanıyoruz dedi.

Türkiye'nin EURO 2024'e aday olduğu statlar!

Türkiye, son yıllarda yaptığı stadyum projeleriyle EURO2014 adaylığını ilan etti. Türkiye'nin EURO2024 adaylığında yer alabilecek statlar derlendi...

TOKİ Türkiye stadyum Haberi

TOKİ Türkiye stadyum

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre 2018 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak söz alarak arsa ve yurtlar hakkında bilgi verdi. Bakan Bak 104 projenin arsa tahsisi ve proje çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak "Toplam bin 160 adet projemizin 820'si tamamlanmış olup 188'i yapım, 48'i proje ve ihale aşamasında, 104 projenin ise arsa tahsisi ve proje çalışmaları devam etmektedir. Spor salonları, gençlik merkezleri, yüzme havuzları, atletizm pistleri ve diğer spor tesisleri olmak üzere, 32 adet proje 24 milyon 892 bin lira GAP, 51 adet proje 50 milyon 896 bin lira DAP, 26 adet proje 55 milyon 814 bin lira DOKAP, 23 adet proje 22 milyon...