28 / 04 / 2024

toki üretim konsepti

toki üretim konsepti

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi yarın!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi 1 Haziran'da!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Silivri İlköğretim Okulu ihalesi 29 Mayıs'ta!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 29 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Başkanı Bulut: Birinci önceliğimiz kaliteli üretim olacaktır!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, “100 bin sosyal konut projesi, aynı zamanda başta müteahhitler olmak üzere müşavir, mühendis, mimar, işçi ve malzeme sektörü açısından da önemlidir. Bu doğrultuda birinci önceliğimiz kaliteli üretim olacak" dedi...

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Dilovası 24 Derslikli İlköğretim Okulu ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 204 Ada 1 Parselde 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Bağcılar 32 dersliklik ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul Bağcılar'da inşa edeceği 32 Derslikli İlköğretim Okulu, 1 Adet 32 Derslikli Anadolu Lisesi İnşaatları ihalesi bugün.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi 19 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi 19 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Odunpazarı lise ve ortaöğretim inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Karapınar Mahallesi'nde lise ve orta öğretim inşaat ihalesi yapıldı.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

TOKİ, sosyal konut üretim modelini dünyaya tanıtacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, çok sayıda ülkenin katılacağı Habitat III Zirvesi özel oturumunda "sosyal konut üretim modeli"ni anlatacak.

toki üretim konsepti Haberi

toki üretim konsepti

Artık daha aktif bir TOKİ ile karşılaşacağımızı söyleyen Turan, Ankara Sohbetleri'nde Ankara Temsilcimiz Ferit B. Parlak ve Ankara Haber Müdürümüz Hüseyin Gökçe'nin sorularını cevaplandırdı. 


Özel sektörden Türkiye'nin en önemli yatırımcı kuruluşlarının başına geldiniz, nasıl bir kurum buldunuz? 


TOKİ, klasik bir kamu kuruluşu değil, personelimiz de klasik bir kamu personeli değil. Gerçekten çok fedakâr, mesai mefhumu olmayan insanlar. TOKİ, taşra teşkilatı olmamasına rağmen Türkiye'nin hemen hemen tüm illerinde proje yürütüyor. Gece 22:00'da TOKİ'den içeri girdiğinizde çalışan çok sayıda personel görebilirsiniz. Biz de bu pozitif duruma yeni dönemde ne katabiliriz ona uğraşıyoruz. Türkiye bugün milli gelirini 2 bin 500 dolardan 10 bin dolar seviyesine çıkardı. İdare olarak 2023 yılındaki 20 bin dolarlık milli gelir hedefine uygun şehirler inşa ediyoruz. Kalitemizin ona göre olması...