02 / 05 / 2024

toki urfa iş yeri projeleri

toki urfa iş yeri projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağırım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis TOKİ projesindeki iş yerleri için teslimler sona eriyor!

TOKİ Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi’nde yer alan işyeri sahipleri için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ'den iş yeri edindirme projesi geliyor!

İnşaat sektörü ile ilgili bir takım açıklamalarda bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, TOKİ ile birlikte "uzun vadeli konut edindirme projesi" gibi "iş yeri edindirme projesi" yaptıklarını söyledi. .

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konut için teklif almaya devam ediyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile 24 Temmuz 2018'de satışa sundu. TOKİ 262 iş yeri ve 24 konut için açık artırma tamamlandı.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu bugün açık artırma ile yarın satışa çıkaracak. Açık artırma saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile yarın satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu satışa çıkardı!

TOKİ tarafından 36 ilde bulunan 262 iş yeri ve 12 ilde yer alan 24 konut satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü ile satılacak gayrimenkuller 24 Temmuz Salı günü ihale edilecek.

TOKİ 125 iş yeri ile 28 konutu 14 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi 12 ilde 125 iş yeri, 11 ilde 28 konutu 14 Mayıs'ta açık artırma ile satışa çıkarıyor...

TOKİ 71 işyeri başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ toplamda 7 ilde 73 işyeri satışa sunuyor. Açık satış yöntemi ile satışa sunulan işyerleri için satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Muş'ta TOKİ Konutları için kura çekim hazırlığı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muş’ta hayata geçirilen 715 konutun hak sahipleri arasında kura çekim işlemi yapıldı. 

TOKİ 188 iş yeri ile 110 konutu satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 23 ilde 188 iş yeri ile 16 ilde 110 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile bugün satışa çıkardı. 

toki urfa iş yeri projeleri Haberi

toki urfa iş yeri projeleri

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı.

2023 yılınakadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ ş yeri yatırımlarını da sürdürüyor.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihi de resmen açıklandı.

Şanlıurfalıların yüzünü güldüren Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi 5 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Aktarılan detaylara göre, Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP...