28 / 04 / 2024

TOKİ Üsküdar projeleri

TOKİ Üsküdar projeleri

İstanbul Üsküdar 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar'daki dev projeler yarın açılıyor!

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar'da birbirinden değerli çok sayıda proje hizmete açılacak.

Üsküdar'da 4 mahallede büyük dönüşüm başlıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle Cumartesi günü başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları Üsküdar’da 4 mahallede 186 bin metrekarelik alanda yapılacak.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm yok, örnek dönüşüm var!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. Türkmen,

TOKİ Üsküdar Bulgurlu arsasına 472.1 milyon TL teklif!

TOKİ'nin İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ndeki arsa ihalesinin ikinci oturumu tamamlandı. En yüksek teklifi, 1 milyar 242 milyon 500 bin TL toplam gelir, 472 milyon 150 bin TL da idare payı ile Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı verdi.

Akiş GYO TOKİ Üsküdar arsa ihalesini kazanamadı!

Akiş GYO'nun katıldığı TOKİ Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi aleyhine sonuçlandı.

TOKİ'nin Üsküdar arsasına 11 teklif!

TOKİ'nin İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde bulunan 41 bin 570 metrekarelik arsasının gelir paylaşımı modeliyle ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine en yüksek teklif Akiş GYO'dan!

TOKİ İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan arsası için bugün saat 11:00'da Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini gerçekleştirdi.

İdealist GYO TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine katılacak!

Alp Karasar İnşaat A.Ş. & İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'in Üsküdar Bulgurlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi ihalesine katılıyor.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi bugün saat 11:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Üsküdar projeleri Haberi

TOKİ Üsküdar projeleri
TOKİ İstanbul Üsküdar 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da...