06 / 05 / 2024

toki üzümlü başvuru tarihleri 2016

toki üzümlü başvuru tarihleri 2016

TOKİ Erzincan-Üzümlü Tarımköy kapsamında bulunan 4 konut açık satışta. İşte, TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvuruları...

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020!

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019!

Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri mevcut.

Trabzon Beşikdüzü TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Trabzon Beşikdüzü TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet daire bulunuyor.

TOKİ kurasız ev başvuru şartları!

TOKİ 35 ilde 5 bin 543 konutu satışa çıkardı. Peki 80 bin liradan başlayan fiyatlar ve 285 liradan başlayan taksitlerle satılan konutlara nasıl başvurulur? Başvuru süreci sizler için araştırıldı.

TOKİ Çorum Dodurga başvuru tarihleri 2017!

63 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Çorum Dodurga'da başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Çorum Dodurga başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri!

375 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvurular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı başvuru tarihleri...

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 65 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak. TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor.

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri son başvuru!

8 adet dairenin kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri son başvuru tarihi..

toki üzümlü başvuru tarihleri 2016 Haberi

toki üzümlü başvuru tarihleri 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan-Üzümlü Tarımköy kapsamında yer alan 4 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışta. 


TOKİ Erzincan-Üzümlü Tarımköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Erzincan-Üzümlü Şubesi aracılığıyla olacak.


TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvuruları!

TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvuruları 8 Ağustos'tan itibaren devam ediyor. Projede son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 olarak belirlendi. 


Satış duyurusu için