06 / 05 / 2024

toki van akköprü ihale

toki van akköprü ihale

TOKİ Van Merkez Akköprü 2 Hekimli, Kalecik 3 Hekimli, Edremit 1. Etap 6 Hekimli, Edremit 2. Etap 3 Hekimli, Bostaniçi 3 Hekimli, Erciş 6 Hekimli Aile Sağlık Merkezleri İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 24 Nisan'da ihale ediliyor...

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi ihalesi 22 Temmuz'da!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 22 Temmuz tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Temmuz tarihinde yapılacak.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv A.Ş'nin Van'daki arsasını satışa çıkardı.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Van Akköprü Deresi Islah Projesi tamamlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan geçen yılda ikinci etabı tamamlanarak hizmete sunulan Akköprü Deresi Islah Projesi’nin son etabı da yapılmaya başlandı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta!

2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 dairelerin kuralarının tamamlandığı projede normal 2+1'lerin kura çekilişi ertelendi. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Van Şerefiye Konutları'nın kurası 31 Mayıs'ta!

TOKİ'in Van Şerefiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği 425 konutları için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından yeni kuranın 31 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 başvuruları!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 425 konut satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 başvuruları..

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu 2+1 standart daireler hariç açıklandı. Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede daire fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için açıklandı. Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

toki van akköprü ihale Haberi

toki van akköprü ihale

TOKİ Van Merkez Akköprü 2 Hekimli, Kalecik 3 Hekimli, Edremit 1. Etap 6 Hekimli, Edremit 2. Etap 3 Hekimli, Bostaniçi 3 Hekimli, Erciş 6 Hekimli Aile Sağlık Merkezleri İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihale ediliyor. İhale 24 Nisan tarihinde saat 14.00'da başlıyor. 


İş süresinin 400 iş günü olan ihale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde yapılıyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için