08 / 05 / 2024

toki van il milli eğitim bakanlığı hizmet binası ihalesi

toki van il milli eğitim bakanlığı hizmet binası ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos 2013 tarihinde (yarın) gerçekleşiyor...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! 221 konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Van 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 221 konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

5 soruda TOKİ Van Sosyal Konut Projesi 2022! Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Van konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi ihalesi 22 Temmuz'da!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 22 Temmuz tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Van Erciş ticaret merkezinin tüm detayları!

Van’ın Erciş ilçesinde yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, şehrin yeni fırsatlardan yararlanabilmesi için benzer bir yenilenmeyi öngörüyor.

TOKİ Van’a ‘cazibe merkezi’ kuracak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Van'ın Erciş'te yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ilçeye ticari ve ekonomik anlamda da önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonuçları yarın saat 12:30’dan itibaren açıklanacak. Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede normal 2+1 dairelerin kurası yarın çekilecek.

Şerefiye Mahallesi TOKİ Van kurası!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut projesi kapsamında yer alan 425 adet kuralı satışa çıkıyor. İşte, Şerefiye Mahallesi TOKİ Van kurası...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi standart 2+1'ler için 31 Mayıs'ta yapılacak. 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü gerçekleşen kurada yapılan bir aksaklık sonucunda normal 2+1'lerin kura çekimi ertelendi.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta!

2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 dairelerin kuralarının tamamlandığı projede normal 2+1'lerin kura çekilişi ertelendi. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Van Şerefiye Konutları'nın kurası 31 Mayıs'ta!

TOKİ'in Van Şerefiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği 425 konutları için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından yeni kuranın 31 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.

toki van il milli eğitim bakanlığı hizmet binası ihalesi Haberi

toki van il milli eğitim bakanlığı hizmet binası ihalesi

TOKİ Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos 2013 tarihinde (yarın) saat 14.00'da gerçekleşiyor.


İş süresi 600 iş günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için