05 / 05 / 2024

toki van kentsel yenileme projesi

toki van kentsel yenileme projesi

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesinde yer alan 425 adet konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura tarihi...

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini bugün satışa sunuyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini satışa sunuyor.

TOKİ Van Erciş'te 216 iş yerini ve 41 ofisi satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 216 adet iş yeri ve 41 adet ofisi Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. 

TOKİ Van 407 dükkan ihalesi bugün!

TOKİ Van Erciş Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis İnşaat İhalesi bugün yapılacak..

TOKİ Van Erciş 407 dükkan 48 ofis ihalesi 12 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek Van İli Erciş İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis projesi için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Van Erciş 407 dükkan ihalesi 15 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Van İli Erciş İlçesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan 407 adet dükkan için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Van Erciş ticaret merkezinin tüm detayları!

Van’ın Erciş ilçesinde yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, şehrin yeni fırsatlardan yararlanabilmesi için benzer bir yenilenmeyi öngörüyor.

TOKİ Van’a ‘cazibe merkezi’ kuracak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Van'ın Erciş'te yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ilçeye ticari ve ekonomik anlamda da önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

TOKİ Van Şerefiye'de yedek sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; TOKİ stoğunda bulunan 18 konut için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Van Şerefiye'de sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; stokta bulunan 18 konut için yedek hak sahiplerine satış sözleşmesi imzalatılacak.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonucu tam liste!

TOKİ tarafından inşa edilen Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesinde toplamda 248 adet konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonucu tam liste...

toki van kentsel yenileme projesi Haberi

toki van kentsel yenileme projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut projesindeki 425 adet konut kuralı satılacak. 


TOKİ Şerefiye Mahallesi’nde satışa sunulan 2+1 konutların normal başvuru kurası 31 Mayıs 2016 Salı Günü Saat 12:30’da Alyans Düğün Salonunda yapılacak. 


TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesindeki  3+1 ve 2+1 şehit yakını ve engelli vatandaşların kura işlemleri tamamlandı. 


Satış duyurusu için