27 / 04 / 2024

toki van kurası ertelendi mi

toki van kurası ertelendi mi

Geçtiğimiz gün gerçekleşen kura çekilişinde yaşanan bir aksaklık yüzünden 2+1 standart dairelerin kura çekilişi 31 Mayıs'a ertelendi. Projedeki 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin kurası yapıldı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası bugün!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 248 konut projesinde kura çekimi bugün. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası yarın!

TOKİ'nin Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 248 konut için kura çekimi yarın yapılacak.

Van Şerefiye TOKİ 2016 kurası!

Van Şerefiye TOKİ 2016 kurası 9 Kasım 2016 tarihinde noter huzurunda çekilecek. 248 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası 2016!

248 konutluk TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler kurayla satılıyor. İşte, TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası 2016...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi asil hak sahipleri için yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede normal 2+1'ler için kurası dün yapıldı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye kurası nerede?

Toplamda 425 adet konut satışa çıkarılığı projede sözleşme imzalama tarihi 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye kurası nerede?

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi sonucu!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi sonucu 2+1 normal daireler için yarın açıklanacak. Diğer dairelerin kurasının çekildiği projede toplamda 425 adet konut satışta.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları tam listesi yarın açıklanacak. 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin sonuçlarının açıklandığı projede yarınki kura çekiminde normal 2+1'lerin listesi açıklanacak.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonuçları yarın saat 12:30’dan itibaren açıklanacak. Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede normal 2+1 dairelerin kurası yarın çekilecek.

toki van kurası ertelendi mi Haberi

toki van kurası ertelendi mi

Konut fiyatlarının 106 bin 390 TL ile 159 bin 607 TL arasında değiştiği projede toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı.


23 Mayıs 2016 Pazartesi gününde yapılan kura çekilişinde 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 dairelerin kura sonuçları açıklandı. 


Standart 2+1'ler için kura çekilişi 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’a Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.


3+1 dairelerin kura sonuçları için tıklayın


2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları için tıklayın


Noter Tutanağı