07 / 05 / 2024

toki van stadı

toki van stadı

Van'daki mevcut şehir stadının yıkılacak olmasının ardından kente yeni bir stadyum yapılması noktasında henüz somut bir adım atılmadı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuru işlemleri!

Toplamda 248 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 115 bin 155 liradan başlıyor. İşte TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuru işlemleri...

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi 2016 başvuruları!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut için başvuru dönemi başlayacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi konut teslimi yarın yapılacak!

425 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler için teslim dönemi yarın başlayacak.

TOKİ Van Şerefiye Konutları teslim ediliyor!

TOKİ'nin Van Merkez Şerfiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutların teslimleri için geri sayım başladı.

TOKİ Van aile sağlığı merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'ın 5 ayrı bölgesinde aile sağlığı merkezi yaptıracak. Van aile sağlığı merkezi inşaat işi ihalesi ise bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri!

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

TOKİ Van'da stat yapacak!

Van'daki mevcut şehir stadının yıkılacak olmasının ardından kente yeni bir stadyum yapılması noktasında henüz somut bir adım atılmadı.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi asil hak sahipleri için yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede normal 2+1'ler için kurası dün yapıldı.

TOKİ Van kura çekimi tamamlandı!

TOKİ tarafından Van’da yapımı tamamlanan 425 adet 2+1 ve 3+1 konutların satışa çıkarılması için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından ertelenen çekimler bugün gerçekleştirildi.

TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları açıklandı. Normal 2+1 dairelerin kura çekiminin bugüne ertelendiği TOKİ Van Şerefiye projesinde toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Van Şerefiye 2+1 kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye 2+1 kura sonuçları açıklandı. Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi bugün saat 12:30’dan itibaren açıklandı.

2016 TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları!

2016 TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları 2+1'ler için bugün saat 12:30’dan itibaren açıklanıyor. Projede sözleşmeler Türkiye Halk Bankası A.Ş Van Merkez Şubesin'de imzalanacak.

toki van stadı Haberi

toki van stadı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Van'a yapılacak yeni stadyumun takas yöntemi ile TOKİ'ye yaptırılması konusunda gerçekleştirdiği görüşmeleri anlatarak, üniversitenin yakınlarında 500 dönümlük hazine arsasından söz etti ve TOKİ'nin Van'da stat yapmaya sıcak baktığını belirtti.


Nüfusu 1 milyonu geçen Van kentinde depremde ağır hasar gören Van'ın mevcut stadının yıkımına karar verildi. Mevcut stat henüz yıkılmazken, yeni stadyumun nasıl, nereye ve ne zaman yapılacağı tartışmaları ise gündemdeki yerini koruyor.


Geçtiğimiz gün Van'da yapılan Güç Birliği Platformu toplantısında stadyum konusu masaya yatırıldı. Van Valisi İbrahim Taşyapan mevcut stadın yıkılacağını söyleyerek, "Bizim talebimiz yeni stat şehrin dışına yapılsın. Nihayetinde bu stat her gün kullanılmayacak. Şehrin içinde olmasına gerek yok. Ama mevcut stadın yerinin de spor amaçlı kullanılmasını istiyoruz. Hükümetimiz Edremit'e güzel bir...