03 / 05 / 2024

toki ve torbalı belediyesi arsa takası mı yaptı

toki ve torbalı belediyesi arsa takası mı yaptı

İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi'nin yer aldığı 21 bin 310 metrekarelik yer TOKİ tarafından Torbalı Belediyesi'ne arsa karşılığı takas edildi.

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda KİPTAŞ'ın 4,5 yılda 2 bin 95 yeni konut ürettiğini açıkladı. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı...

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacak! TOKİ ve MTA'dan iş birliği!

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin son dakika detayları peş peşe açıklandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Torbalı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları netleşti. Peki TOKİ İzmir Torbalı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ ve bakanlıktan 28 ilde konut arsa satışı! Sadece 24 bin TL’ye…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, uygun fiyata arsa ve ev almak isteyenler için 28 ilde 472 konut ve ticari arsayı satışa çıkaracak. Söz konusu satışlar, 5, 6 ve 7 Nisan'da açık artırmayla yapılacakken, online açık artırmaya katılım ise 4 Nisan saat 10:30'dan itibaren sona erecek.

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

İzmirliler deprem sonrası Aliağa, Alaçatı ve Torbalı'da ev aradı!

Zingatcom, İzmir'de yaşanan depremden sonra en çok ev ve arsa aranılan ilçeleri inceledi. 

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi bugün!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

toki ve torbalı belediyesi arsa takası mı yaptı Haberi

toki ve torbalı belediyesi arsa takası mı yaptı

AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı'nın çehresini değiştirecek, ilçe merkezindeki 21 bin 310 metrekarelik alanın TOKİ tarafından arsa karşılığı Belediye'ye tahsis edildiğini açıkladı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 26 Mayıs'ta karşılıklı tapu işlemlerini yapacaklarını belirtti.


Türkiye'nin en büyük çevre yatırımlarından biri olan 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Projesi'nin Torbalı'da hızla devam ettiğini belirten Görmez, "Kısa süre önce de Devlet Demir Yolları'na ait ilçe merkezindeki 15 bin metrekarelik çok değerli bir alanın Belediyemize devri yapıldı. Şimdi ise ilçemizin tam merkezinde TOKİ'den arsa takas yoluyla ilçemize kazandırdık. Torbalı'nın çehresini değiştirecek projelere sahne olacak muhteşem bir alanın imzasını atıyoruz" dedi.


Torbalı Belediyesi'nin bu alan karşılığında TOKİ'ye Ayrancılar Mahallesi'nde bulunan 38 bin 600 metrekarelik bir alanı...