04 / 05 / 2024

toki yakın zamanda kalitesiyle anılacak

toki yakın zamanda kalitesiyle anılacak

TOKİ Başkanı Turan, 1-2 ay önceki taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirterek, "TOKİ'nin segmentinde alt ve orta gelir grubunda bir balon değil talep patlaması var" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer'den bomba gibi gram altın açıklaması! Gram altın için net rakam belli oldu! Çok yakın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer gram altınının çok yakın bir zamanda ne kadar olacağını açıkladı. Gram altının net rakamını gören yatırımcılar derin nefes aldı. Gram altın ne kadar olacak? Ayrıntılar haberimizde...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...

15 bin TL nakiti olana TOKİ'den büyük müjde! 40'a yakın ilde sıfır 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! Ucuz ev arayanlar dikkat!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni açık artırmasını yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ'nin 40'a yakın ildeki konut satışa çıkaracağı o açık artırmanın detayları...

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

İran'ın 'Ramzrial' isimli sabit kripto parası yakında kullanıma sunulacak!

İran Merkez Bankası, "Ramzrial" şeklinde isimlendirilen ulusal kripto para biriminin yakın zamanda halkın kullanımına sunulacağına dikkat çekti. 

İran'ın kripto parası yakında tedavülde!

İran Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Merhan Mahramian, yakın zamanda ülkenin milli kripto parasının tedavüle gireceğini söyledi. Mahramian, son günlerde bu alanda yaşanan gelişmelerin bir dengeye kavuşacağını belirtti.

Kanal İstanbul'a en yakın zamanda başlayacağız!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız." diye konuştu...

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

Binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufu mümkün!

Mersin'de düzenlenen "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminerde, binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufunun mümkün olabileceği vurgulandı. İşte açıklamalar...

Kıbrıs Su Temini Projesi'nde kullanılan yöntemler yabancıların ilgisini çekti!

Kıbrıs Su Temini Projesi'nde kullanılan mühendislik yöntemleri Körfez ülkelerinin de ilgisini çekti. Dünyada ilk olan 'askılı borular' yakın zamanda birçok projede yer alacak.

toki yakın zamanda kalitesiyle anılacak Haberi

toki yakın zamanda kalitesiyle anılacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 1-2 ay önce yaptıkları taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirterek, "Bu yaklaşık 1,5 milyar liralık bir bedel. Bu paranın 750-760 milyon lirası kredi kullanılmadan vatandaşın yastık altı parası diye tabir edilen paradan getirilip ödendi" dedi. 


Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu. 

TOKİ'nin kurulduğu günden bu yana kuruluş amacının "konuta erişmekte zorlanan vatandaşları toplu konuta eriştirmek" olduğunu dile getiren Turan, 2002 yılına kadar yani 18 yılda idarenin yaklaşık 43 bin konut yaptığını aktardı. 

2002 yılından 2014 yılma kadar geçen zamanda ise 655 bin konut imal edildiğinin altını çizen Turan, "Her idare dünün imkan ve kabiliyetleriyle sorunlara çözüm...