05 / 05 / 2024

TOKİ Yaveriye teslim

TOKİ Yaveriye teslim

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

TOKİ Yaveriye konutlarının inşaatı tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi’nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...

TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ’den konut başvurusu yapan ve bu başvurusu sonucunda çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar teslim tarihlerini araştırmaya başladı. İşte il il TOKİ konutları teslim tarihi...

2023'e kadar 250 bin sosyal konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muğla'nın Menteşe ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan Menteşe 2. Etap TOKİ anahtar teslim törenine katıldı.

TOKİ Hatay Yayladağı'nda teslim dönemi sona eriyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yayladağı TOKİ projesinde teslim dönemi sona eriyor.

İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi.

TOKİ Bucak 4. Etap için işlemler başladı!

Bucak’a 4. Etap TOKİ konutlarının yapımı için, TOKİ tarafından kurumlar arasında yazışmalar başlatıldı. Yazışmalar neticesinde Mal Müdürlüğü mevcut araziyi TOKİ’ye teslim edecek.

Sivas Mimarlar Odası'ndan eski stat arazisine meydan önerisi!

Yeni stadın faaliyete geçmesiyle birlikte TOKİ’ye teslim edilmesi gündeme gelen eski stadın bulunduğu alan ile ilgili Mimarlar Odası’ndan bir öneri geldi.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları teslim tarihi!

TOKİ Denizli Karahayıt'ta başvurular yarın sona eriyor. 120 aya varan vade imkanı sunan projede 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Konutları teslim tarihi...

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ihale edilecek!

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Emniyet Müdürlüğü şubelerini tek çatı altında toplayacak olan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaat projesinin TOKİ'ye teslim edilmesinin ardından temel atma işlemi bekleniyor.

Suluova 3. Etap TOKİ için imzalar atıldı!

Suluova Belediyesi tarafından satın alınan Pan- ET’e ait 71.973 metrekare yüzölçümündeki 3. Etap TOKİ’nin yapılacağı alanın tapusu TOKİ yetkilisine teslim edildi, teslim törenine Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK da katıldı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesini TOKİ yapacak!

2013 Yılında projesi hazırlanan ve sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binası projesini TOKİ'ye teslim edildi. Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, projenin TOKİ'ye teslim edildiğini ve ihaleye çıkacağını açıkladı.

TOKİ Yaveriye teslim Haberi

TOKİ Yaveriye teslim

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. 


Örnek daireleri gezen Başkan Kadir Kara, TOKÎ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi. Örnek daireleri çok beğenen Başkan Kara "Bu konutların yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKÎ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256, artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKÎ'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt Mahallesinin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKÎ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullarına uygun, balkonları geniş, mimarisi farklı bir proje. 123 ve 106 metre karelik 2+1,3+1 daireler yapıldı. Binanın her katında...