30 / 04 / 2024

toki yöresel taş kullanıyor

toki yöresel taş kullanıyor

Ergün Turan, "Yöresel mimariyi yansıtacak en önemli unsurlardan biri de yöresel taşlardır. Dolasıyla biz bütün projelerimizde o yörede olan taşları hem bölge ekonomisine katkı sağlasın hem de binalar daha sağlam, kalıcı olsun diye kullanıyoruz" dedi.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Tahıl Koridoru ile 1,7 milyon ton yük taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tahıl Koridoru Anlaşması çerçevesinde ilk bir ayda, 1 milyon 680 bin 396 ton yük taşınırken, bu yükün yüzde 23'ü Türkiye'ye getirildi. Peki hangi ürünler taşındı? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 4 Eylül 2022 buğday ve arpa fiyat listesi...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 6 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her sene yapılan indirim kampanyasına başvurular 6 Mayıs'ta tarihinde başlıyor. 

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

Hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı için projeler geliştiriyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Ülke genelinde ve ana akslarında, hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı amacıyla projeler geliştiriyoruz." diye konuştu.

toki yöresel taş kullanıyor Haberi

toki yöresel taş kullanıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, "Yöresel mimariyi yansıtacak en önemli unsurlardan biri de yöresel taşlardır. Dolasıyla biz bütün projelerimizde o yörede olan taşları hem bölge ekonomisine katkı sağlasın hem de binalar daha sağlam, kalıcı olsun diye kullanıyoruz" dedi. TOKİ'nin konutta uzman olduğunu belirten Turan, "Bugüne kadar 650 bin konutu vatandaşlarımıza imal ettik. 3.5 milyon insanımız, toplu konut binalarında oturuyor. En yüksek bina, TOKİ binası olmayacak"...