05 / 05 / 2024

TOKİ Yozgat Oluközü başvuruları

TOKİ Yozgat Oluközü başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Yozgat Akdeğmeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde yer alan 24 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni son başvuru tarihi!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesinde daire fiyatları 104 bin 75 TL ile 129 bin 148 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Yozgat başvuruları bugün başladı!

En düşük konut fiyatının 291 bin 888 TL olarak belirlendiği TOKİ Yozgat Medrese projesinin kura çekilişi 1 Şubat 2018'de yapılacak.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Yozgat Akdeğmeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde yer alan 24 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yozgat Akdağmadeni Oluközü'nde hayata geçirilen 124 konuttan stoklarda yer alan 57 konut açık satışa sunuluyor.

Yozgat Oluközü TOKİ Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Alt Gelir Grubu projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

3 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni Oluközü Beldesinde hayata geçireceği projenin hak sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü kura çekilişi bugün!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesinde yer alan 124 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Kayseri Sarız TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kayseri Sarız projesinde yer alan 65 adet konut için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Yozgat Yenifaklı 224 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ, Yozgat'om Yenifaklı ilçesinde 4. etap kapsamında 224 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Yozgat Aydıncık başvuru tarihi 2017!

TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde yer alan 86 adet konut için başvurular bugün başlıyor, projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Yozgat Oluközü başvuruları Haberi

TOKİ Yozgat Oluközü başvuruları

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu projesindeki satışa çıkarılan dairelerin tamamı 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede, Satış Yapılacak Banka Şubesi TC. Ziraat Bankası AŞ. Sadece Temerküz Şube, Temerküz Şube olarak ise TC. Ziraat Bankası AŞ. Akdağmadeni/Yozgat  olarak belirlendi. 

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu projesindeki dairelerin fiyatları 150 bin 700 TL'den başlıyor 187 bin 881 TL'ye kadar yükseliyor. TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvurusu başladı, başvurular 30 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek. 

Proje kapsamındaki daireler için aylık taksit ödemeleri 669,78 TL'den başlıyor. İlk taksit ödeme tarihi; Sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ay itibariyle başlayacak. 

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu projesinden ev alan vatandaşlar,  gayrimenkulün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden...